• Hoe gesprongen oogadertjes verhelpen?

  Het is een naar gezicht, die gesprongen adertjes in mijn ogen. Ik ben bij de oogarts en huisarts geweest en heb oogdruppels gekregen, maar het probleem wordt hiermee niet opgelost. Kan ik nog iets anders doen? Ik ben 77 jaar en ben geholpen aan staar.

  lees meer
 • Schenken in 2015

  We wisten al dat de vrijstelling schenkbelasting van €100.000 aan het einde van dit jaar zou sneuvelen. Wat blijft, zijn de jaarlijkse vrijstellingen schenkbelasting.
  lees meer
 • Test: de beste aanvullende zorgverzekering

  Er zijn zoveel aanvullende zorgverzekeringen dat het niet meevalt om een goede keuze te maken. MoneyView heeft alles op een rijtje gezet en geconcludeerd dat De Amersfoortse (Optimal), ONVZ (Superfit en Topfit) en Pro Life (Extra Large) de beste aanvullende ziektekostenverzekering bieden.
  lees meer
 • Borstkanker op latere leeftijd

  In de media lijkt borstkanker vooral jonge vrouwen te treffen. Maar de helft van de patiënten is ouder dan 60 jaar! Krijgen oudere vrouwen wel de beste behandeling? Oncologen geven toe dat ze dat niet zeker weten. Plus Online helpt u de juiste vragen te stellen in de spreekkamer.
  3
  lees meer
 • Ouderen bang voor de toekomst

  Oudere gebruikers van thuishulp en –zorg zien de veranderingen met angst tegemoet. Ze zien er als een berg tegen op om straks familie en vrienden in te moeten schakelen om de wegvallende zorg op te vangen. Dat blijkt uit een enquête van Plus Magazine onder 653 lezers die nu gebruik maken van thuiszorg en/of thuishulp.
  lees meer
 • De AOW stijgt

  De AOW stijgt volgend jaar een klein beetje, het vakantiegeld wordt juist minder, net als de koopkrachttegemoetkoming die afhankelijk wordt van de woonduur in Nederland.
  1
  lees meer
Abonneren op Artikelen