• Test: de beste camera

  Spiegelreflexcamera’s zijn niet langer de beste camera’s. Compacte systeemcamera’s presteren tegenwoordig beter. De twee beste systeemcamera’s zijn Sony Alpha 7 II K en Samsung NX1. Beide camera’s krijgen een 8 in de test.
  lees meer
 • Europese jongeren steeds gezonder en gelukkiger

  Europese jongeren zijn gelukkiger en gezonder dan hun leeftijdsgenoten van 10 jaar geleden. Dat blijkt uit een internationale studie naar de gezondheid en het welzijn van jongeren in Europa en Noord-Amerika. Vanuit Nederland werken de Universiteit Utrecht, het Trimbos-instituut en het Sociaal en Cultureel Planbureau mee aan dit grootschalige onderzoek.
  lees meer
 • Belastingaangifte tot 1 mei

  Voor het eerst sinds jaren is het niet nodig om de laatste week van maart in de stress te schieten voor de belastingaangifte. Die deadline is dit jaar verschoven naar 1 mei.
  lees meer
 • Soepel uw bed uit!

  Ook zo stijf als een plank ’s ochtends en zou u ’t liefst uit bed willen springen? Met de volgende tips houdt u uw gewrichten in topconditie.
  lees meer
 • De AOW-leeftijd gaat sneller omhoog

  Gisteren stemde de Tweede Kamer in met een versnelde verhoging van de AOW-leeftijd. Die zal in het nieuwe plan in 2021 op 67-jarige leeftijd liggen, maar kan volgens het CBS doorstijgen naar 71 jaar.
  10
  lees meer
 • Pinnen voor het goede doel

  Het wordt bij veel collectes aan de deur mogelijk om te pinnen. Een proef vorig jaar van het Prinses Beatrix Spierfonds en de Dierenbescherming was succesvol, zodat deze proef nu wordt uitgebreid.
  lees meer
 • Is een vaste of een variabele hypotheekrente verstandiger?

  Ik ben 51 jaar en ben getrouwd. Mijn vrouw en ik hebben de hypotheek op onze huidige woning al afbetaald. We zijn voornemens onze woning te verkopen en een nieuwe woning te kopen. Hiervoor willen we een nieuwe hypotheek afsluiten. We moeten nu kiezen voor een vaste of voor een variabele hypotheekrente. Is het verstandig met een vaste hypotheekrente te lenen?
  lees meer
Abonneren op Artikelen