PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Eten in de tuin

Wat een genot: van een heerlijk diner genieten in een fraaie tuin. Wij selecteerden vijf prima restaurants voor u, die bovendien een mooie tuin hebben.

Herman den Blijker heeft onlangs Restaurant de Kemphaan (Almere) grondig onder handen genomen. Het eten uit de open keuken wordt door een jong en bruisend team met veel gevoel voor kleur en smaak klaargemaakt. De porties zijn niet groot, maar dat is bij een zoveel-gangen diner natuurlijk ook niet de bedoeling. De bediening is goed op de hoogte en erg vriendelijk. Fijn dat hier te zien is dat er geen zwart-wit cultuur heerst binnen het bedrijf maar dat het één gezellig en goed samenwerkend team is. Met mooi weer is het terras ideaal. Niet alleen kunt u genieten van de zon, maar ook van een riant uitzicht op het eiland van Stichting Aap.

Een prima gastvrouw bij Tollius in Amersfoort. Het overige personeel laat af en toe een heel klein steekje vallen. Vanuit het restaurant loopt u door de keuken naar de tuin. Erg leuk, want zo heeft u meteen een indruk van de keuken en het personeel. De tuin is sfeervol aangekleed. Prima wijnkaart en de prijs in verhouding tot de kwaliteit is ook goed. Tel de enthousiaste en vriendelijke service erbij op en u heeft een fantastische eetgelegenheid! Minpuntjes: de stoelen zijn wat te laag en de akoestiek binnen is niet al te best.

Bij Restaurant Meds (Sittard) is het moeilijk kiezen; wat een uitgebreide kaart. Wie voor het verrassingsmenu gaat staat een verrukkelijk diner te wachten. De tapas zijn allemaal even heerlijk en er is veel variatie. Opmerkelijk is de uitgebreide wijnkaart waarbij elke wijn per glas is te verkrijgen. Goed eten en drinken dus, in een sfeervolle omgeving met goede bediening. Het interieur is sfeervol, netjes en van deze tijd. Een aanrader voor iemand die Italië wil proeven maar niet ver wil reizen.

 1. Restaurant de Kemphaan, Almere
  Regionaal, Frans, Internationaal
 2. Tollius, Amersfoort
  Frans, Italiaans
 3. Restaurant Meds, Sittard
  Mediterraan
 4. Herberg de Waard van Ternaard, Ternaard
  Frans, Italiaans
 5. Tante’s Spijskaart, Gasselte
  Frans

Voor u geselecteerd door IENS

Reactie toevoegen