IENS top 5: Thias in Den Haag

Het is alweer een tijdje geleden dat we een top-5 maakten over ‘die mooie stad achter de duinen’. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen, want weinig steden die zo veelzijdig zijn als onze prachtige politieke hoofdstad! Kilometers lange wandelingen over het strand, biertjes in de eerste voorjaarszon op Het Plein, ontelbaar veel leuke winkelstraatjes en niet te vergeten een eindeloos assortiment aan gezellige restaurants.

Voor deze editie zoomen we in op de oosterse tak van Den Haag. Met deze top-5 bent u verzekerd van een plekje bij een van de beste Thaise hotspots van de stad!

  1. Simply Thai
  2. Irawaddy Royal Thai Cuisine
  3. Phonsawan Thai Cuisine
  4. Mali Thai Kitchen
  5. SpiZe

Simply Thai
Moeilijker dan dat is het inderdaad niet! Bij Simply Thai belanden pure en verfijnde gerechten uit de Thaise keuken als schilderijtjes op uw bord. Zowel mensen met Aziatische roots als doorgewinterde Hollanders behoren hier tot de vaste klantenkring en dat zal niet voor niets zijn! Ten eerste is de ontvangst zo hartelijk dat u zich direct onderdeel van de familie voelt. Ten tweede zijn de geuren die u vanuit de keuken tegemoetkomen zo fantastisch lekker dat al uw zintuigen direct op scherp staan. En ten derde worden alle gerechten hier met zoveel precisie en vakmanschap geserveerd, dat het bijna zonde is om op te eten.

Irawaddy Royal Thai Cuisine
Bij Irawaddy Royal Thai Cuisine worden originele Thaise recepten bereid door een echte Thai. That makes sense! Mocht u een lange dag achter de rug hebben en enorm verlangen naar uw eigen bank, dan reizen de specialiteiten van dit restaurant gewoon met u mee. U kunt namelijk ook fantastische gerechten afhalen. Hier proeft u bij elke hap de versheid van de producten en daarnaast ook de eindeloze passie en gedrevenheid van de chef. Kortom, waar wacht u nog op?

Phonsawan Thai Cuisine
Aan de Fluwelen Burgwal worden uiteenlopende Thaise ingrediënten op harmonieuze wijze gecombineerd bij Phonsawan Thai Cuisine. Alles belandt uiteindelijk in een perfecte balans op uw bord en de bediening kan u eindeloos vertellen over de herkomst van verschillende producten. Geniet u van de gastvrijheid die als een warme deken over uw schouders valt en laat u verleiden door prachtige smaakcombinaties uit het oosten...

Bron(nen):
  • IENS