Top 5: restaurants in Scheveningen

Ook als de zon niet schijnt, leent het strand van Scheveningen zich perfect voor een flinke wandeling. Waai lekker uit, geniet van een kop koffie bij de talloze strandtentjes en kom helemaal tot rust. In deze top 5 een overzicht van fijne restaurants op loopafstand van het strand.

Top 5

  1. De Dis eten & drinken
  2. At Sea
  3. Le Bon Mangeur
  4. Spijs
  5. De Zoute Zoen

Liefde, vakmanschap en respect

Bij De Dis eten & drinken is smaakbeleving het uitganspunt van chef Bas Vermeijden. Alles is met zorg samengesteld, met heel veel liefde, vakmanschap en respect voor het seizoen. De gerechten zijn echt schilderijtjes op uw bord, prachtig gewoon. Maar het draait niet alleen om uiterlijk vertoon natuurlijk, op de smaak wordt er zeer zeker niet ingeboet. Wat dacht u van een steaktartaar van kuiskalf met zachtgegaarde kwarteleitjes, kaviaar en truffelmayonaise of op de huid gebakken zeebaarsfilet met langoustine en een beurre blanc van citroenmelisse? Bourgondisch genieten bij De Dis, dat kunt u wel gebruiken na een lange wandeling.

Inspiratie vanuit de hele wereld

Als u met een divers gezelschap bent met allemaal verschillende voorkeuren en smaken dan is Spijs hét adres. Het restaurant doet aan Global Cooking. De chef haalt vanuit de hele wereld inspiratie voor de overheerlijke gerechten. Geroosterde yellowfintonijn met zwarte sesam en taggiasche olijven, krokante zwezerik met eendenlever of een malse tournedos met een overheerlijke risotto Milanese; u vindt het allemaal op het menu terug. De wijnen hebben ook een internationaal tintje. Spijs heeft meer dan vijftig verschillende wijnen uit de meest uiteenlopende landen op de kaart staan.

Rustiek en warm

Een meer passende en romantische restaurantnaam vindt u niet zo snel aan zee. De Zoute Zoen heeft heeft een rustieke, klassieke en warme uitstraling en ligt aan de kop van de tweede binnenhaven van Scheveningen. Geniet van al het moois dat de zee te bieden heeft, bijvoorbeeld met uw geliefde. De perfecte starter voor bij het aperitief zijn de oesters, waarvan er verschillende soorten op de kaart staan. Kies daarna uit een keur van gerechten met schaal- en schelpdieren of vis. Sommige klassiek, andere wat moderner. Geen zin in keuzestress? Ga dan voor het Zoute Zoen-menu en laat u verwennen met drie- of vier overheerlijke gangen.

Voor u geselecteerd door IENS IENS

 

 

Bron(nen):
  • IENS