Top 5 restaurants van Delft

Bent u op zoek naar een goede bestemming voor een dagje Historisch Nederland? Dan is het oude centrum van Delft meer dan aan te bevelen! Hier kunt u de hele dag ronddwalen door de vele pittoreske steegjes die de stad rijk is en genieten van het enorme aanbod aan kroegjes en restaurants.
  1. Van der Dussen
  2. Atithi Indian Vegetarian Restaurant
  3. Brasserie ‘t Crabbetje
  4. Le Vieux Jean
  5. American Steakhouse Betty Boop

Van der Dussen

“Eten bij Van der Dussen is genieten van eerlijke gerechten in een aangename, warme omgeving”, aldus het restaurant zelf. En daar sluiten wij ons volledig bij aan. Van oesters tot parelhoen en van kaasplank tot gekarameliseerde appel; de chef en zijn keukenbrigade weten precies waar ze mee bezig zijn! Hier komt u binnen, wordt u ontvangen als een eregast en kunt u zich laten verleiden door een heerlijk menu gebaseerd op de wisseling van de seizoenen.

Atithi Indian Vegetarian Restaurant

Bent u de doorsnee restaurants eventjes zat en wilt u binnenkort een keertje dineren buiten de gebaande paden? Dan kunt u terecht bij Atithi Indian Vegetarian Restaurant. Het is absoluut de moeite waard om hier een keer binnen te stappen zodat u zich onder kunt dompelen in een culinaire oase vol Indiase én vegetarische specialiteiten. De indeling van het restaurant is speels en laagdrempelig. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het behang. Bij het ene tafeltje waant u zich op een parelwit strand met palmbomen en nog geen meter verder bent u onderdeel van herfstbos vol prachtige kleuren.

Brasserie ‘t Crabbetje

Brasserie ‘t Crabbetje staat naar eigen zeggen voor passie, kwaliteit en gezelligheid. Of u nu zelf een menu samen wilt stellen of de voorkeur geeft aan een proeverij van de chef; alles is hier mogelijk. Het toegewijde keukenteam laat zich inspireren door wat de natuur te bieden heeft. Dat betekent dat u hier aan het juiste adres bent voor de lekkerste producten van het seizoen! Het ruime assortiment aan prachtige wijnen maken de beleving bij ‘t Crabbetje helemaal af.

1 Reactie

Door Foody by chance (niet gecontroleerd) op wo, 18-1-2017 - 14:44

For sure, Atithi is the best restaurant not only in Delft but in the whole Netherlands.