PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Handig hulpje voor schone tanden

Blog van Sylvia Aué, onze beauty-expert

Een mooi gebit is een gezond en schoon gebit. Onlangs ontdekte ik nieuwe interdentale borsteltjes waarmee je tussen de tanden kunt poetsen zonder dat je daarvan kippenvel (of pijn) krijgt.

Voor een mooi gebit moet je wat doen: goed poetsen en ook goed reinigen tussen je tanden en kiezen – het liefst met interdentale borsteltjes, want die maken beter schoon dan bijvoorbeeld tandenstokers of flossdraad.

IJzingwekkend ijzerdraad

Waarom ik dan toch die kleine ragertjes bijna nooit gebruikte? Vanwege dat ijzingwekkende gevoel als de metalen draad mijn tanden raakte! Na zo’n poetsbeurt was ik wel weer een paar dagen klaar met die nare interdentale borsteltjes.

Soepele siliconen, lekker zacht

Nu heb ik een tip voor iedereen die om diezelfde reden gebitsragers boycot. Er zijn tegenwoordig ook interdentale borsteltjes te koop waarbij het metaal omhult is met een beschermend siliconen laagje! Bovendien is het borsteltje zelf van hetzelfde soepele en flexibele materiaal. Geen pijn, geen kippenvel en heel makkelijk in gebruik dankzij het makkelijk vast te houden handvat.

Mijn tip

De naam? Easypick van TePe. Ze zijn te koop in twee kleuren: oranje voor nauwe interdentale ruimtes en turquoise voor bredere ruimtes. Ideaal!

Sylvia Aué
Beauty-expert Plus Magazine

Reactie toevoegen