PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Minkes beautytips #4: wenkbrauwen tekenen met potlood

Hoe gebruik je zo precies en makkelijk mogelijk een potlood voor je wenkbrauwen? Beautyspecialist Minke Flach geeft tips in haar vlog voor PlusOnline.

Allereerst zorgt Minke ervoor dat ze haar wenkbrauwen in de goede vorm borstelt. Zorg altijd dat je omhoog borstelt, met de vorm mee. Dan begint Minke met streepjes zetten, waarna ze opnieuw even haar wenkbrauwen in de goede vorm brengt. Dat wisselt ze telkens af. Volgens Minke is het goed om ook je ooghoeken mee te nemen, ook als daar geen haartjes meer zitten.

Bekijk hier Minkes eerdere vlogs voor Plus:
#1: haar glad föhnen 
#2: mascaratest
#3: foundation aanbrengen

Reactie toevoegen