Doe mee met de Bevrijdingsquiz en maak kans op een Oranjevaasje t.w.v. €295!

Of win één van de 30 andere prijzen!

Hoewel een deel van Nederland al in het najaar van 1944 werd bevrijd, moest het grootste deel van de bevolking nog tot 1945 wachten op de bevrijding. Op 5 mei werd het capitulatiedocument getekend: heel Nederland was na vijf jaar weer vrij! Wat weet u van de laatste oorlogsmaanden? Doe nu mee met de Plus Bevrijdingsquiz en maak kans op één van de mooie prijzen!

Sinds 1878 worden er in de Kristalfabriek prachtige kunst en sierobjecten vervaardigd door een team Meesterglasblazers en -Slijpers, dat het vak van generatie op generatie heeft geleerd. Alle objecten worden met de hand gevormd en met de mond geblazen van 100% Crystal Supérieur, de meest zuivere kristalsoort van Europa. Alles volgens oude tradities, naar hedendaags ontwerp.

Ter ere van 75 jaar vrijheid brengt Royal Leerdam Crystal een Oranjevaasje uit, dat is ontworpen door H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme. U maakt nu kans op dit bijzondere Oranjevaasje t.w.v. €295!

10x Presse Papier 75 jaar vrijheid van Royal Leerdam Crystal
Dit kristallen aandenken is een prachtig symbool voor het herdenken en vieren van 75 jaar vrijheid.

20x Rondleiding glasblazen
Ontdek de rijke historie van het Leerdamse kristal tijdens een rondleiding en zie waar het glasblazen begonnen is. Onder begeleiding van een gids wandelt u door de historische Kristalfabriek en beleeft u het oude ambacht van dichtbij! Voel de gloed van de ovens terwijl u ziet hoe de Meesterglasblazers en -slijpers de meest prachtige objecten vormen! Vanwege het historische karakter en i.v.m. veiligheid is de Kristalfabriek niet te bezoeken voor wie slecht ter been is. Toegang vanaf 12 jaar.

Hoe kunt u winnen?
Druk op de button hieronder om naar de quiz te gaan. Speel vóór 28 februari 2020 mee met, beantwoord alle vragen en maak kans op één van de prijzen.

Kortingsactie: Rondleiding glasblazen incl. koffie en thee
Tot 31 maart kunnen alle lezers gebruik maken van een speciale kortingsactie. O.v.v. Plus Magazine 2020 is de entree voor de tweede persoon de helft van de prijs. Je betaalt nu slechts €15,- (voor 2 personen) voor een rondleiding o.l.v. een gids, inclusief een kopje koffie of thee. Graag vooraf reserveren via 0345 - 636 545 of via www.royalleerdamcrystal.nl