PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Handige hulp in de keuken

Interieurpraktisch

Wie van koken en eten houdt, weet dat er talloze middelen zijn om het keukenwerk te vergemakkelijken. Wij hebben 13 praktische keukenhulpjes en apparaten geselecteerd, in elke prijsklasse.

Opscheplepel Mama Nessie is tevens een vergiet. Pasta en groente schep je uit de pan zo
op het bord. Ototo Design, €15,95.

Afwasautomaat ­EcoFlex G6000 reinigt en droogt de vaat in slechts 58 minuten. Dankzij de verstelbare elementen en steuntjes past ook onhandig grote of kwetsbare vaat in de rekken. Miele, vanaf €949.

Afvalemmer Chicago (40 liter) is roomwit en heeft een zogenaamde press top-deksel; na een lichte aanraking met hand of elleboog veert de klep vanzelf open. Praxis, €119.

Mengkraan Flex heeft een subtiel weggewerkte uittrekslang, maar ook een (beveiligde) draaiknop waarmee je direct kokend water uit de kraan tapt. Quooker, single tap vanaf €890, mengkraan vanaf €1195.

HyperFresh koelkast is uitgerust met slimme sensoren, die de temperatuur en luchtvochtigheid meten én reguleren. ­Daardoor blijven levensmiddelen langer vers. Siemens, vanaf €649.

Drijvend thee-ei dat je na gebruik op zijn kop zet, zodat de bloem alle druppels opvangt. Ikea Vagrat, €2,99 per 2.

Elektrische pan waarin je tegelijkertijd rijst kunt koken en vis, vlees of groenten kunt stomen – makkelijk en gezond. Inventum, rijstkoker RK140, €34,99.

Keuken Redrup heeft een kookeiland met een praktisch afzuigsysteem, diepe lades (veel opbergruimte!) en een gezellige houten bar. Brugman ­Keukens, prijs afhankelijk van gekozen opties.

Keukenrolhouder LOOP is verzwaard, zodat je maar één hand nodig hebt om een vel keukenpapier af te scheuren. ­Blomus, €34,95.

Dubbelwandige theepot Bella Ronde houdt je vers gezette thee lekker lang warm. Bredemeijer, €109,95.

Vrijstaand fornuis Adagio van het Italiaanse Lancellotti is verkrijgbaar in dezelfde matte kleuren als de gietijzeren pannen van Le Creuset. Fornuis Maestro van hetzelfde merk heeft een combi-stoomoven: gerechten zijn sneller klaar en drogen niet uit. Mandemakers Keukens, vanaf €3205.

Kraan Blue Mono Chilled & Sparkling geeft met één draai gezuiverd, gekoeld en bruisend kraanwater. Grohe, starterkit met kraan en filter vanaf €445, met kraan, koel-, filter- en koolzuurunit, €1400.

Keukenmachine Le Duo Plus XL is ruimtebesparend, want hij combineert drie functies: sapcentrifuge, citruspers en smoothiemaker! Magimix, €299.

Bron(nen):

Reactie toevoegen