Boek nu je persoonlijke advies en Ervaar het Verschil!

Advertorial
Ben je niet meer tevreden over je huidige TV & Audio? Is het beeld niet meer helder of ben je specifiek opzoek naar een bioscoop ervaring? Dan wordt het tijd om de TV & Audio-mogelijkheden van nu te ontdekken.

Als je niet goed weet waar je moet beginnen, helpen wij je graag! Boek nu online een afspraak voor persoonlijk advies en onze TV & Audio-specialisten nemen jou mee in de nieuwste oplossingen op het gebied van TV kijken en geluidsbeleving.

Waar helpen wij je mee?

-    Wat is het verschil tussen Smart-, 4K-, 8K-, Oled-, Qled-, Led- en HDR TV?
-    Hoe krijg ik mooi geluid in de ruimte waar ik kijk?
-    Hoe krijg ik alles goed geïnstalleerd?

Welke vestigingen van MediaMarkt doen er mee:

1.    Middelburg
2.    Maastricht
3.    Zwolle
4.    Breda
5.    Rotterdam (The Corner)
6.    Eindhoven (Ekkersrijt)
7.    Hengelo
8.    Den Bosch
9.    Utrecht (The Wall)
10.    Apeldoorn
11.    Groningen (Sontplein)
12.    Cruquius

Meer weten? >>

Welke televisie past bij mij?

Bekijk de keuzes en stel uw ideale toestel samen.

Typen beeldscherm

Er zijn verschillende typen beeldscherm waaruit U kunt kiezen, maar wat is het verschil? Bekijk hieronder de grootste voordelen:

- Smart tv > een toestel verbonden met internet en beschikt over apps zoals YouTube en Netflix.
- 4K tv > bevat 4x zoveel pixels (3840 x 2160) als een full-HD televisie
- 8K tv > bevat 4x zoveel pixels (7680 x 4320) als een 4K televisie
- Oled tv > bevat pixels die individueel licht afgeven waardoor een hoog contrast met diepe zwartwaarden ontstaat
- Qled tv > bevat quantun dots; een extra filter op het LED paneel wat zorgt voor hoog kleurbereik en helder beeld
- LED tv > bevat kristallen gevoed door LED verlichten waardoor kleuren internser worden
- HDR tv > zet informatie uit het beeld om in hoger contrast, helderheid en intensere kleuren

Beeldfrequentie

Twee verschillende beeldfrequenties : 50 Hz of 100 Hz. De hoger de beeldfrequentie, hoe vloeiender het beeld wordt weergegeven. Kijkt u veel sportwedstrijden? Dan raden we een toestel met hoge beeldfrequentie aan.

Grootte

We bereken de grootte van een televisie in inch maten. De inch maat is de beelddiagonaal gemeten vanaf de linkeronderhoek tot de rechterbovenhoek. Een inch staat gelijk aan 2,54 cm. U kunt televisies in ruim 20 maten vinden. Door het aantal inches te vermenigvuldigen met 2,54, berekent u de grootte in centimeters.

Welke soundbar of speaker(set) past bij mij?

Creëer de ultieme thuisbioscoop met de juiste audio.

Soundbars
Voor een optimale televisie-ervaring gaan haarscherp beeld en mooi geluid hand in hand. Heb je een mooie tv gescoord en wil je óók het geluid naar een hoger level tillen? Ga dan voor een soundbar. Een soundbar verbind je via een HDMI-kabel of optische audiokabel met je televisie. Natuurlijk: het oog wil ook wat. Veel merken bieden daarom soundbars aan met een zelfde design als een televisietoestel. Heb je een kleinere kamer? Geen probleem! Een soundbar neemt weinig ruimte in beslag.

Geïnteresseerd? Dit zijn de opties:  
•    Compacte soundbar: Een soundbar zonder sub waardoor je dus minder ruimte vrij hoeft te maken.
•    Met subwoofer: Een subwoofer ondersteunt de lage bastonen. Dit zorgt voor een rijker en voller geluid.
•    Full surround: Een homecinema-set is verrijkt met achterluidsprekers. Hiermee ben je dus verzekerd van goed geluid door je hele kamer.  

Draadloze luidsprekers
Tegenwoordig zijn er veel slimme, draadloze speakers op de markt. Deze speakers zijn vaak klein van formaat en zijn ideaal als je een kleinere kamer hebt en tóch een surround-sound wenst bij het kijken van je favoriete films en series.

Bluetooth- of Wifi-speakers
Op zoek naar een multiroom oplossing? Dan is een mooi stel bluetooth- of wifi-speakers onmisbaar! Dankzij de koppeling met je netwerk in huis verbind je de speakers met je smartphone, tablet of laptop en kun je deze ook bedienen met jouw favoriete apparaat.

All about surround
Audio sets kunnen jouw bioscoopervaring thuis enorm verbeteren. Elk type audio heeft daarbij haar eigen kwaliteiten. Op welke manier wil jij het geluid ervaren tijdens je volgende filmavondje?

•    Compacte soundbar : Je televisie produceert al geluid, maar met een compacte soundbar verbeter je dit.
•    Met subwoofer: De lage bastonen worden versterkt door een subwoofer. Zo kun je de explosies in je favoriete actiefilm niet alleen zien maar ook voelen!
•    Full surround: Full surround speakers plaats je ook achter je bank, zodat je het geluid niet alleen van voren, maar ook van achteren ervaart.
•    Atmos: Speakers met deze toepassing plaats je in het plafond. Ideaal voor een ultieme surround-beleving. Denkt hierbij aan vallende regen. Het geluid klinkt dan van boven naar beneden.
•    Multiroom: Deze speakers kun je in verschillende kamers plaatsen, maar zijn wel aangesloten op hetzelfde systeem. Je kunt dezelfde of andere muziek laten draaien in verschillende ruimtes.

Boek nu online een afspraak voor persoonlijk advies en onze TV & Audio-specialisten nemen jou mee in de nieuwste oplossingen op het gebied van TV kijken en geluidsbeleving.