Handige startpagina en webgids

Advertorial

Getty Images

Meer overzicht op het internet? Probeer Kadaza.nl. Via logo’s in een kleurige blokkendoos geeft deze startpagina een visueel overzicht van de populairste en bekendste websites in Nederland.

Een handige webgids en startpagina

Er zijn miljoenen websites en elke dag komen er nieuwe sites en apps bij. Internetgebruikers zien al gauw door de bomen het bos niet meer. Daarom is www.kadaza.nl erg handig. Via logo’s in een kleurige blokkendoos geeft deze visuele startpagina direct toegang tot de populairste en bekendste websites per onderwerp, zoals voor nieuws, sport en winkelen. U kunt Kadaza instellen als startpagina voor een overzichtelijke en snelle start op het web

Overzicht op het internet

De eerste versie van Kadaza werd in 2008 geïntroduceerd. Uit onderzoek kwam naar voren dat van alle websites op het internet slechts een fractie intensief wordt gebruikt. Daarmee was het idee voor Kadaza geboren: een overzicht van uitsluitend de meest gebruikte websites, duidelijk en simpel ingedeeld per onderwerp. Kadaza is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide en populaire startpagina op het web. Op vrijwel elk onderwerp zijn de beste websites zorgvuldig geselecteerd door een kieskeurige redactie. De site is bovenal overzichtelijk, ontspannend voor de ogen en gebruiksvriendelijk.

Maak een persoonlijke startpagina

Het is ook mogelijk om Kadaza aan te passen aan uw eigen voorkeuren. De site bestaat uit blokjes met logo’s, die aangepast kunnen worden. U kunt de blokjes ook slepen naar een andere positie. Zo maakt u eenvoudig een persoonlijke startpagina met een visueel overzicht van uw favoriete websites. 

Mooie achtergronden

Kadaza heeft een schat aan mooie achtergrondafbeeldingen om de homepage nog persoonlijker te maken. De redactie van Kadaza voegt continue nieuwe en mooie afbeeldingen toe waaruit u kunt kiezen. Er is een uitgebreide galerij met thema's, zoals natuur, steden en dieren. U kunt met één druk op de knop een andere achtergrond selecteren.

Ontdek Kadaza op www.kadaza.nl

Een startpagina is de website die als eerste opent als u uw browser opstart, zoals Safari, Edge of Chrome. U kunt zelf bepalen wat uw startpagina is. Kadaza is gratis te gebruiken en ontworpen om in te stellen als startpagina. Ga naar kadaza.nl of download de mobiele app in de Google Play Store.

Auteur 
  • Kadaza