Upgrade uw tv-sound

Met Teufel soundbars

Advertorial
Waar het beeldscherm van televisies in de afgelopen jaren zich goed wist te ontwikkelen, heeft het geluid helaas flink moeten inleveren. De soundbars van Teufel brengen hier echter verandering in!

De ontwikkeling van televisies is de afgelopen jaren in een sneltreinvaart gegaan. De overstap van beeldbuis naar lcd- of plasmascherm was een kleine revolutie, niet alleen vanwege het aanzienlijk betere beeld, maar de plattere televisies namen ook nog eens veel minder plaats in dan het klassieke ‘bakbeest’ dat jaren ons interieur beheerste. Maar waar het tv-beeld steeds beter, intensiever en gedetailleerder is geworden, heeft de ontwikkeling van het geluid geen gelijke tred gehouden. Hoe kan het ook anders: in de platte behuizing van een tv is immers geen plaats meer om luidsprekers te integreren die de ontwikkeling van het beeld kunnen bijbenen.

Home cinema systemen kunnen hier een oplossing bieden. Surround setups zorgen voor een kamervullende sound, maar letterlijk en figuurlijk niet in iedere woonkamer. De inrichting ervan is vaak minder makkelijk en luidsprekers kunnen vrij veel plaats in de woonkamer innemen – iets dat niet overal mogelijk (of iedermans smaak) is. Een soundbar of sounddeck is dan ook een eenvoudig en goed klinkend alternatief. Een soundbar is een compacte oplossing voor een beter tv-geluid én is in een handomdraai op uw televisie aangesloten. Een soundbar is een lange slanke speaker die u voor uw televisie plaats of wanneer uw tv aan de muur hangt, eronder bevestigt.

De gerenommeerde Duitse Audiofabrikant Teufel heeft een uitgebreid aanbod aan soundbars die uw films, series, televisieshows en praatprogramma’s vol en levendig doen klinken en die voor een duidelijke spraakverstaanbaarheid zorgen. Bij Teufel vindt u soundbars voor verschillende luisterwensen en ruimtes. Zo is de kleinste soundbar, de Cinebar One, niet groter dan een A4-tje en zorgt hij ook bij de laptop of computer voor een betere sound. De Cinebar Duett met aparte subwoofer heeft een virtuele surround sound dankzij speakers die het geluid zowel naar voren als naar de zijkanten weergeven. Hierdoor klinkt de sound op iedere luisterpositie even goed.

Wie flink wil uitpakken, kan met de Cinebar Pro en de net gelanceerde Cinebar Lux zijn geluk op. Deze high-end soundbars zijn uitgerust met krachtige high-performance drivers die een goede tv-sound neerzetten, en daarnaast ook voor muziek zeer geschikt zijn. Met streamingfuncties als bluetooth en wifi krijgt u onder meer via Spotify Connect, TuneIn en Deezer toegang tot alle muziek ter wereld.

Met een subwoofer kunt u films van een extra dimensie voorzien – Teufel heeft zowel soundbars met subwoofer als ook soundbars die met een losse subwoofer uitgebreid kunnen worden.

Teufel is in 1979 in Berlijn opgericht als fabrikant van luidsprekerpakketten en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste Europese audioleveranciers in de directe verkoop. Omdat Teufel direct aan consumenten levert, vallen de kosten voor winkels en tussenleveranciers weg en profiteert u van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Teufel systemen zijn verkrijgbaar via www.teufelaudio.nl en in de pop-up store in Rotterdam. Wilt u een product testen? Bij Teufel heeft u acht weken lang de tijd om het product in uw eigen omgeving en met uw eigen muziek te beluisteren.

Meer weten? Lees dan de vele positieve productreviews van tevreden Teufel-gebruikers!