LEES DIGITALE SPECIALS GRATIS

Lees diverse digitale specials gratis met onderwerpen als geheugen, gezond eten en vogels... er is voor ieder wat wils!

Hoe leest u een gratis digitale special? Klik hieronder op de titel van de gewenste Plus special om de special te openen. Veel leesplezier!

- Digitale wandelroutegids: Het thema van deze uitgave is 'Langs kloosters en kerken'. Speciaal opgezet voor abonnees van Plus Magazine. Ontdek bijzondere kloosters, kerken en kerkenpaden tijdens één van de 8 wandelingen. Naast een prachtige omgeving krijg je ook een hoop geschiedenis mee.

- Taalfoutjes: Deze special is voor iedereen die van taalspelletjes houdt. Met uitdagende oefeningen om uw kennis te testen, zoals woordrijgen, spreekwoorden en verstopte foutjes vinden.

- Fiets (deel 1) / fiets deel 2: In deze special staan vijftig mooie, nieuwe fietsroutes variërend van 20 tot 60 km. Ze zijn per provincie gerangschikt en voorzien van handige, uitneembare knooproutekaartjes.

- Vogels, kijken & leren herkennen: In dit bewaarnummer, mede samengesteld met de Vogelbescherming Nederland, is een grote rol weggelegd voor de kievit en alle andere boeren-landvogels. Het is een praktische gids, bol van de tips. Tips voor de fraaiste vogellocaties, de beste tuintips, tips om vogels beter te (leren) kennen én te fotograferen en nog veel meer.

- Digitale wandelroutegids: Het thema van deze speciale uitgave van de digitale wandelroutegids is ‘Ode aan het Nederlandse landschap’. Op acht verschillende wandelroutes wordt u meegenomen door het typisch Nederlandse landschap, langs de zee en door de polders. Veel wandelplezier!

- +Gezond special Gezond Eten: Hoe eet u gezond? Lees erover in deze gratis digitale +Gezond special. Met onderwerpen als melk, zout en oliën, maar ook tegenstrijdige voedingsadviezen en de feiten en fabels van gezond eten.

- De geheugengids: Deze gids maakt u wegwijs in de wondere wereld van ons geheugen. Mét waardevolle tips over de wijze waarop u uw geheugen in optimale conditie kunt houden.

- Draad: In deze special staan 40 duidelijke brei-, haak- borduur- en naaipatronen met prachtige foto’s en de leukste tips en weetjes. Er zijn projecten voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

- Voetstap: Wandelen is een prachtige manier om te onthaasten, in conditie te blijven en om de omgeving te ontdekken. In deze special vindt u de mooiste wandelroutes in binnen- en buitenland.

- Vogels:In samenwerking met de Vogelbescherming Nederland presenteren we u een 130 pagina’s tellende speciale uitgave die volledig in het teken staat van vogels in uw directe omgeving.

- Fietsroutegids: De mooiste bruggen van Nederland.

- +Gezond special Liefdevol: In deze digitale +Gezond special komen verschillende onderwerpen met het thema liefde aan bod. Liefde op het eerste gezicht bijvoorbeeld en de do’s and don’ts van daten. Maar ook: de prijs van vreemdgaan en hoe verbetert u uw relatie?

- Fietsroutes door heel Nederland: De mooiste tochten van Nederland van Friesland tot Limburg. En alles over veiligheid.

- +Gezond special Stressless: met onderwerpen als wat doet stress, ontspanningstips, stress als diktemaker en stress als krachtbron.

- 24 gratis fietsroutes: De mooiste fietsroutes door nationale parken. Fiets door alle 12 provincies.

- +Gezond special Energierijk: In dit dossier geven we simpele en doeltreffende tips om de hele dag energie te hebben en uw vermoeidheid aan te pakken. Van echt effectief sporten, níét op uw gewicht letten en wel/geen vitamines slikken -, tot wakker worden met een ijskoude douche.

- G-Geschiedenis WO I: Alles over De Eerste Wereldoorlog.

- Receptenboekje: Speciaal gemaakt voor abonnees. Vlees, vis of vegetarisch, er is voor ieder wat wils. Wat dacht u bijvoorbeeld van een aardappelpasteitje met paddenstoelen als voorgerecht, een gevuld varkenshaasje met ovengroente als hoofdgerecht en een heerlijke ananas kokostrifle als nagerecht? Klinkt heerlijk toch?

- 83x koken: Heerlijke recepten. Van hapjes tot pasta en van soep & salades tot vlees.

- Gezond eten: Hoe voeding je gezond houdt en beter maakt.