Bankieren met een app

Wat is uw ervaring?

Advertorial
We leven in een wereld waarin steeds meer digitaal kan. Denk bijvoorbeeld aan kleding kopen, boodschappen doen of een vakantie boeken. Ook digitaal bankieren is niet meer weg te denken.

Waar u vroeger de deur voor uit moest, kunt u nu vaak online regelen. Gewoon thuis achter uw eigen laptop of via apps op uw tablet of mobiele telefoon. En dat is best prettig. Want zeg eens eerlijk: wanneer bent u voor het laatst op een bankkantoor geweest om een overboeking te doen? U kunt het zich misschien niet eens meer herinneren.

Digitaal gemak en veiligheid

Alle digitale mogelijkheden zijn er vooral op gericht om het de consument makkelijker te maken. En daar maken we met z’n allen gretig gebruik van. We gebruiken apps zoals WhatsApp om met familie en vrienden in contact te blijven en we lezen het nieuws via apps van kranten. Toch is het nog niet voor iedereen vanzelfsprekend om bankzaken via een app te regelen. ABN AMRO herkent dit en zegt: “Klanten maken zich vooral zorgen of het wel veilig is. Toch is bankieren met onze app net zo veilig als Internet Bankieren én het heeft ook een aantal voordelen.”

Voordelen van de ABN AMRO app

Steeds meer klanten van ABN AMRO gebruiken de ABN AMRO app. Natuurlijk om hun saldo te checken, maar bijvoorbeeld ook om in te loggen in Internet Bankieren. Dat is makkelijk én net zo veilig als met de e.dentifier. “Als klanten eenmaal gewend zijn aan inloggen in Internet Bankieren met de ABN AMRO app, weten ze al snel de andere voordelen te vinden. Ze gebruiken de app dan ook om te bellen met onze klantenservice, geld over te maken of betaalalerts te ontvangen. Dan geeft de app een seintje als er een bedrag is af- of bijgeschreven,” aldus ABN AMRO.

Klanten maken zelf de keuze

ABN AMRO zegt dat haar klanten uiteraard zelf bepalen of ze de app willen gebruiken. Daar voegt de bank aan toe dat het voor klanten belangrijk is dat ze over de juiste informatie beschikken en niet misleid worden door fabels. Zo kunnen ze een weloverwogen keuze maken. Op abnamro.nl/fabels vertelt ABN AMRO hoe het met een aantal fabels over de veiligheid van de ABN AMRO app zit.

Meer weten?

Voordat u de beslissing neemt of u de app van ABN AMRO gaat gebruiken, wilt u misschien eerst meer weten. Op abnamro.nl/app leest u informatie over veiligheid én inloggen in Internet Bankieren met de ABN AMRO app.