PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Klaar voor de vakantie?

Advertorial
Heeft u uw zomervakantie al gepland? En iemand gevonden om de planten tijdens uw vakantie water te geven? Kijkt u uit naar de Hampton Court Flower Show, een bezoekje aan Florence, de Dourovallei, of houdt u het dichterbij huis? We kunnen u niet helpen met uw planten. Of met uw plannen. Maar wel met uw auto.

Summer Sale
Want de Summer Sale is gestart bij de Opel dealer en dat betekent dat u profiteert van ongekend hoge korting op zeer aantrekkelijke voorraadmodellen! Tijdens de Summer Sale van Opel krijgt u extra korting op de actuele voorraad, bovenop €1.000 cashback die u al van Opel Nederland ontvangt. De €1.000 cashback wordt pinklaar op uw rekening gestort, als dank voor uw keuze voor het merk Opel. Uw totale voordeel kan zo oplopen tot ruim €3.000.

Aantrekkelijke rente van 3%
Bovendien kunt u bij aankoop van uw nieuwe Opel gebruik maken van een Opel financiering met een  aantrekkelijk rentetarief van 3%. Een Opel financiering van Opel Financial Services kunt u samen met uw Opel dealer op uw persoonlijke situatie en wensen afstemmen. U bepaalt zelf het te financieren bedrag én de looptijd.

Waar u ook naartoe gaat, voor elke vakantie is er een Opel
U stapt dus direct in uw gloednieuwe Opel en rijdt er zo mee naar uw vakantieadres deze zomer! Zo rijdt u dezelfde dag nog bijvoorbeeld met uw nieuwe Corsa naar Parijs, of met uw nieuwe Astra naar het Gardameer. Wilt u de Baskische kustwind door uw haren voelen? Dan is de Cascada uw ideale keuze. Met de (klein)kinderen op stap? Dan staat de prachtige Zafira rijklaar voor u gereed. En voor een wat avontuurlijkere vakantie naar bijvoorbeeld de Dolomieten, kiest u uiteraard voor de MOKKA X. Kijk op opel.nl/summersale voor alle actuele voorrraadmodellen.

Advertisement