PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Test: de beste draadloze speaker

Hoe beter de luidspreker, des te mooier de muziek klinkt. Maar je wilt liever geen snoeren door je woonkamer. Een draadloze speaker is dan een uitkomst. De beste is de JBL Authentics L16.

Dit blijkt uit een test van het Duitse Testberichte, aldus testresults.nl. De JBL Authentics L16 (€ 750) heeft een geweldig geluid en vele draadloze aansluitmogelijkheden. Met een vermogen van 300 Watt beschikt de speaker over echte power. Het krachtige geluid klinkt helder en natuurgetrouw, mede dankzij de echten houten klankkast.

Geen wifi

De JBL Authentics L16 ondersteunt Bluetooth, AirPlay (voor iTunes en iOs-apparaten) en DNLA (voor Android-apparaten), maar geen wifi. Ook is het mogelijk bekabelde apparatuur te koppelen via Ethernet, USB (2 poorten), een optische ingang en een phono-ingang voor een platenspeler. De JBL Authentics is niet overal verkrijgbaar. Onder ander MediaMarkt en Bol.com hebben hem in het assortiment.

Bron: www.testresults.nl/2017/09/beste-draadloze-luidspreker-voor-thuis.html