PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Zonnepanelen op je dak: de beste investering van je spaargeld!

Advertorial
Zonnepanelen terugverdienen kan al binnen 5 tot 10 jaar. Een paar jaar geleden zat dat nog op 10 tot 15 jaar. De huidige prijzen zijn stabiel en laag, de techniek is gestabiliseerd en de zonnepanelen hebben een hoge kwaliteit en opbrengst. Een ideaal moment om de investering voor zonnepanelen te doen en duurzaam te kiezen voor de allergoedkoopste stroom: stroom die je zelf helemaal gratis opwekt.

Bij de aanschaf van zonnepanelen ben je altijd benieuwd naar de terugverdientijd. De terugverdientijd is afhankelijk van een aantal factoren. Zo zijn de aanschafprijs en de installatiekosten van belang, de ligging van je dak, de hoeveelheid zonuren in jouw regio en het vermogen van de zonnepanelen die je kiest. Zelfstroom, de grootste aanbieder van zonnepanelen in Nederland, beloont klanten die kiezen voor zonnepanelen met een extra duurzame mogelijkheid. Zij kunnen bij Zelfstroom namelijk kiezen voor de service: aanvullende groene stroom en gas voor kostprijs. Daarmee weet je dan zeker dat alle stroom die je gebruikt, het groenste én het goedkoopste is. De laagste energierekening handig op 1 plek geregeld. Hoeveel kun jij besparen? Laat het snel uitrekenen en haal ook rendement uit de zon!

Voordelen van zonnepanelen kopen bij Zelfstroom

  • Direct besparen op je energierekening
  • A-merken (Trina, Solar Edge) voor de laagste prijs
  • Géén aanbetaling, pas betalen na installatie
  • Gratis BTW-teruggave service
  • Unieke opbrengstgarantie

Zelfstroom is de grootste aanbieder van zonnepanelen in Nederland waardoor we de beste kwaliteit zonnepanelen scherp kunnen inkopen. Deze lage prijs geven we graag door aan onze klanten!

Extra zekerheden bij Zelfstroom

  • Je kunt extra geld besparen met energie tegen kostprijs

  • Klanten waarderen Zelfstroom met een 9,2

  • Je blijft flexibel met de inruil- en verhuisservice

  • Veilige en vakkundige installatie binnen één dag

Sluit je aan bij de energierevolutie en maak zelf stroom!

< Gratis offerte aanvragen >

 

Reactie toevoegen

3 Comments

Door J.A. de Kort op di, 25-4-2017 - 21:39

Rondom zeildoek of tentdoek spannen is goedkoopste oplossing. Door een zoom te maken waarin touw zit die u aantrek kan het nergens naar toe.

Door Hielke (niet gecontroleerd) op vr, 7-4-2017 - 15:21

Een cursus scherpschutter incl. materiaal. Een vlammenwerper haalt het meestal niet. Bovendien is de kans op collateral damage vrij fors. Het gebruik van handgranaten of fors vuurwerk zou ik afraden.

Door Gerard (niet gecontroleerd) op vr, 31-3-2017 - 19:11

Zonnepanelen; vorig jaar hebben kauwen deze ook ontdekt en vinden het een ideale plek om een nest onder te bouwen. Hopelijk blijven ze van de bedrading af. Toch vind ik dat niet zo fijn. Ook dit jaar zijn ze hun nesten aan het bouwen onder de zonnepanelen. Het overtollige bouwmateriaal in de vorm van takken vind ik op de tuinbestrating. De zijkanten dichtmaken is kostbaar en de vraag is of het afdoende is. Wie weet een definitieve , goedkope oplossing?