Oproep: pijn op de borst - is het een hartaanval?

De redactie is op zoek naar mensen die pijn hadden op de borst. Zowel naar mensen die een hartaanval bleken te hebben, als naar mensen bij wie het iets anders was. Wilt u uw verhaal delen met lezers van Plus Magazine?

Het is natuurlijk erg schrikken, wanneer je pijn op de borst hebt. Het is een alarmsignaal, want het kan een hartaanval zijn. Maar de meeste mensen die hiermee naar de huisarts gaan, blijken geen hartaanval te hebben. Pijn op de borst kan ook een symptoom zijn van brandend maagzuur, een longontsteking of een paniekaanval. Soms wordt er geen oorzaak gevonden van de pijn.

Reageer

Wij zijn op zoek naar mensen die pijn op de borst hadden en daarmee naar de huisarts of het ziekenhuis zijn gegaan. Het is voor een kort interview in Plus Magazine met naam en een mooie professionele foto.

  • Beschrijf in het kort uw ervaring met pijn op de borst.
  • Vermeld uw naam, leeftijd, telefoonnummer en woonplaats.
  • Stuur ook een eigen foto mee, dat is handig voor onze fotograaf.

We lezen alle reacties zorgvuldig. Mogelijk selecteren we uw reactie voor een kort interview. Wanneer dat zo is, krijgt u een reactie. 

Meer weten over pijn op de borst? Lees dit artikel: www.gezondheidsnet.nl/hart-en-vaatziekten/9-oorzaken-van-pijn-op-de-borst

DE REDACTIE HEEFT GENOEG REACTIES ONTVANGEN. DANK DAARVOOR!