Gratis receptenboekje: gerechten met vis

PlusOnline stelt in samenwerking met het Voedingscentrum iedere maand een nieuw receptenboekje samen. Bent u een visliefhebber? Dan is dit boekje echt iets voor u! Download nu het receptenboekje.

Een visje eten is niet alleen lekker, maar ook heel gezond. Vis levert tal van goede stoffen, zoals B-vitamines, eiwitten en mineralen. Bovendien zijn visvetzuren zeer goed voor uw hart- en bloedvaten. Daarom luidt ons advies: eet tweemaal per week vis, waarvan ten minste één keer vette vis! Maar niet alleen kibbeling of makreel: wat dacht u bijvoorbeeld van mie met mosselen? Een tilapia op een groentebedje? Of een heerlijke viscurry met tomaat!

U kunt nu het receptenboekje downloaden! Let op: het downloaden kan enige tijd in beslag nemen. Linksonderaan vindt u de knop om het boekje op te slaan en eventueel af te drukken. Denk er aan om voor het afdrukken de voorkeursinstellingen op liggend printen in te stellen!

Let op: alleen gebruikers met een profiel óf nieuwsbriefabonnees kunnen de gratis receptenboekjes downloaden. Door uw e-mailadres in te vullen, abonneert u zich automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief.

De gids openen en downloaden

Als u op de link klikt, opent de gids in een nieuw scherm. Kijk nu linksonder. U kunt deze gids: (knoppen van links naar rechts)

  • Printen
  • Opslaan voor eigen gebruik
  • Op volledig scherm weergeven
  • Vergroten

 

 

Om dit receptenboekje te downloaden kunt u uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de nieuwsbrief van PlusOnline.

1 Reactie

Door gon (niet gecontroleerd) op do, 29-1-2015 - 10:43

DAH3V