Gratis receptenboekje: gewoon glutenvrij

Als je alles mag eten, is het al lastig om elke dag weer te verzinnen wat je op tafel zet. Laat staan als je bepaalde ingrediënten niet kunt eten. Daarom een speciaal receptenboekjes voor mensen met een voedseluitdaging. De eerste staat vol lekkere, gezonde recepten die ook nog eens glutenvrij zijn.

PlusOnline stelde in samenwerking met ZonderMeer magazine dit boekje met glutenvrije recepten samen. Handig als je zelf geen gluten verdraagt of eters krijgt met coeliakie, maar ook als je gewoon op zoek bent naar kookinspiratie. Wat dacht je van duivenborst met paddenstoelenrisotto of een hartige appeltaart? En een abrikozentaartje of een boomstam voor toe?

Let op: alleen gebruikers van de website en/of nieuwsbriefabonnees kunnen de gratis receptenboekjes aanvragen. Door je e-mailadres in te vullen, abonneer je je automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt.

Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

 

Om dit receptenboekje te downloaden kunt u uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de nieuwsbrief van PlusOnline.