Gratis receptenboekje: gezond picknicken

Is er iets fijners dan buiten eten? U kunt natuurlijk in de tuin gaan zitten en de barbecue aansteken, maar waarom niet eens picknicken? PlusOnline presenteert: een nieuw gratis receptenboekje vol heerlijke picknickrecepten.

Met een picknickmand vol lekkere dingen, de zon in uw gezicht en vrienden en familie om u heen, wordt genieten extra makkelijk. En of u uw picknickkleedje nu in bos, duinen of park neerlegt, of veroordeeld bent tot het grasveldje op de hoek: met de recepten in dit gidsje maakt u er overal een bijzondere middag van!

Probeer bijvoorbeeld de bruschetta met puree van lenteuitjes en doperwten. Of wat dacht u van een ciabatta met prosciutto, tomaat en hüttenkäse? Veel plezier met uw picknick!

Let op: alleen gebruikers met een profiel óf nieuwsbriefabonnees kunnen de gratis receptenboekjes downloaden. Door uw e-mailadres in te vullen, abonneert u zich automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Let er ook op dat u uw e-mailadres extra controleert voordat u op verzenden drukt. Anders komt het receptenboekje niet aan.

Om dit receptenboekje te downloaden kunt u uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de nieuwsbrief van PlusOnline.