Gratis receptenboekje: heerlijke gerechten met kip

PlusOnline heeft in samenwerking met kiprecepten.nl weer een receptenboekje samengesteld. Deze maand: heerlijke gerechten met kip. Vijftien recepten om te variëren met het meest veelzijdige stukje vlees. Download het boekje nu!

Kip wordt vaak omschreven als 'het meest veelzijdige stukje vlees' en die typering klopt, het is namelijk op veel verschillende manieren te bereiden. 

Mager vlees

Regelmatig een stukje kip eten is behalve lekker ook gezond, mits het op de juiste manier wordt bereid. Het is namelijk mager (wit) vlees en levert belangrijke voedingsstoffen, zoals eiwit, ijzer, zink en vitamines B. Kippenvlees bevat in vergelijking met andere vleessoorten meestal ook minder ongezond, verzadigd vet. 

Wel is het verstandig om kippenvlees zonder vel te eten. Hierin zit namelijk het meeste vet en de meeste cholesterol.

Daarom deze maand een receptenboekje vol gezonde recepten met kip. Probeer bijvoorbeeld eens de kipburgers met mozzarella en ham, gevulde kipfilet of de overheerlijke kipspiesjes uit Japanse marinade.

We wensen je veel plezier met het koken en daarna een smakelijk eten!

Let op: alleen nieuwsbriefabonnees kunnen de gratis receptenboekjes aanvragen. Door uw e-mailadres in te vullen, abonneert u zich automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief. Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop u de nieuwsbrief krijgt.

Controleer ook uw e-mailadres voordat u op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

Om dit receptenboekje te downloaden kunt u uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de nieuwsbrief van PlusOnline.