Gratis receptenboekje: lekker tussendoor

Een gezond ontbijt of lunch lukt u misschien nog wel, maar wat snackt u tussendoor? Een tussendoortje heet niet voor niets zo. U eet het vaak even snel, zodat u er weer tegen kunt tot een maaltijd. Snel snacken betekent echter niet dat het ongezond moet zijn: we hebben dertien recepten voor u.

U heeft met behulp van dit receptenboekje zo iets lekkers in elkaar gedraaid, wat ook nog eens hartstikke voedzaam is. Denk bijvoorbeeld aan dadelballetjes, bananenbrood en omeletwrap. Deze tussendoortjes vragen een kleine voorbereiding, maar ze zijn het dubbel en dwars waard. Net als de courgettechips, chocoladesmoothie en havermoutcake trouwens.

Veel kookplezier en voor daarna: eet smakelijk!

Let op: alleen nieuwsbriefabonnees kunnen de gratis receptenboekjes aanvragen. Door uw e-mailadres in te vullen, abonneert u zich automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief. Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop u de nieuwsbrief krijgt.

Controleer ook uw e-mailadres voordat u op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

Om dit receptenboekje te downloaden kunt u uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de nieuwsbrief van PlusOnline.