Gratis receptenboekje: lekkere groente voor uw weerstand

PlusOnline stelt in het samenwerking met het Voedingscentrum iedere maand een receptenboekje samen. Deze maand: lekkere én gezonde groente om uw weerstand extra te versterken!

Het is weer herfst! Het is natuurlijk van belang het hele jaar door gezond te eten, maar in deze tijd van het jaar kan het geen kwaad extra groente en fruit te eten om uw weerstand te verhogen. De weerstand, oftewel de immunologische afweer, is immers het vermogen van het lichaam om zich te beschermen tegen ziekteverwekkers. Dus hoe hoger de weerstand, hoe kleiner de kans op een verkoudheid of griepje.

De belangrijkste vitamines om je weerstand op peil te houden zijn: vitamine A, C, D, E en B6. Om hiervan voldoende binnen te krijgen, hoeft u echt geen vitaminepillen te nemen. Dagelijks twee stuks groenten en twee stuks fruit is al genoeg! Vitamine D zit niet in groente en fruit, maar krijgt u binnen via zonlicht. Dus ga ook zeker niet de hele dag binnen zitten!

Om het u makkelijker te maken, hebben we een receptenboekje voor u samengesteld met lekkere én gezonde recepten vol herfstgroenten! Wat dacht u van pompoensoep? Of gegrilde groente met avocadodressing? En als nagerecht een heerlijke herfstcoupe?

We wensen u een gezonde en fitte herfst en natuurlijk: eet smakelijk!

Inloggen

U kunt het boekje alleen zien als u bent ingelogd op PlusOnline. Daarvoor heeft u een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord voor deze website? Meld u dan eerst eenmalig gratis aan!

De gids openen en downloaden

Als u op de link klikt, opent de gids in een nieuw scherm. Kijk nu linksonder. U kunt deze gids: (knoppen van links naar rechts)

  • Printen
  • Opslaan voor eigen gebruik
  • Op volledig scherm weergeven
  • Vergroten

 

 

 http://www.decoradvisor.net/kitchen-decor-ideas/modern-kitchen-ideas/

Om dit receptenboekje te downloaden kunt u uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de nieuwsbrief van PlusOnline.