Gratis receptenboekje: smakelijke gerechten met kip

Kip wordt vaak aangeprezen als ‘‘het meest veelzijdige stukje vlees’’. Het licht verteerbare kippenvlees is snel en gemakkelijk te bereiden, en er kan eindeloos mee worden gevarieerd. Download nu dit speciale PlusOnline receptenboekje.

Kip is bovendien mager (wit) vlees en het levert veel belangrijke voedingsstoffen, zoals eiwit, ijzer, zink en vitamines B. Kippenvlees bevat in vergelijking met andere vleessoorten meestal ook minder ongezond, verzadigd vet. Wel is het verstandig om kippenvlees zonder vel te eten. Hierin zit namelijk het meeste vet en de meeste cholesterol. Kip is een uitstekende keuze voor de vleesliefhebber.

Daarom hebben we voor u een extra dik boekje met smakelijke kiprecepten samengesteld. Probeer bijvoorbeeld de kipspiesjes uit Japanse marinade, de pittige Hollandse kippenvleugels hete bliksem of de hartige kipquiche.

We wensen u veel plezier met het koken en daarna een smakelijk eten!

Lees ook één van de vele andere receptenboekjes.   

Inloggen

U kunt het boekje alleen zien als u bent ingelogd op PlusOnline. Daarvoor heeft u een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord voor deze website? Meld u dan eerst eenmalig gratis aan!

De gids openen en downloaden

Als u op de link klikt, opent de gids in een nieuw scherm. Kijk nu linksonder. U kunt deze gids: (knoppen van links naar rechts)

  • Printen
  • Opslaan voor eigen gebruik
  • Op volledig scherm weergeven
  • Vergroten
Om dit receptenboekje te downloaden kunt u uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de nieuwsbrief van PlusOnline.
Trefwoorden: