Gratis receptenboekje: tijd voor paprika

Natuurlijk kun je paprika’s bakken of zo uit het vuistje eten, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. In dit boekje vindt u tien verrassend lekkere recepten met deze groente in de hoofdrol.

Paprika staat in de top vijf van meest gekochte groenten. Logisch, want dit kleurrijke familielid van de peper kun je in tal van gerechten gebruiken. Bovendien is het een gezond ingrediënt: paprika's zitten bomvol vezels, vitamine C en andere voedingsstoffen en bevatten juist weinig calorieën.

Je hoeft geen chef te zijn om paprika’s te bereiden, maar je kunt er wel lekker mee variëren. Wat dacht je van knapperige bladerdeegtaartjes met gegrilde paprika? Een snelle curry, hartige taart of lasagne met paprika, courgette en gehakt? Een frisse paprika-tomaat-chutney die heerlijk combineert met vlees en vis van de grill? Je vindt de recepten voor al deze (en nog meer) gerechten in dit boekje. En daarnaast natuurlijk klassiekers als paprikasoep en gevulde paprika's.

Veel kookplezier en voor daarna: eet smakelijk!

Let op: alleen nieuwsbriefabonnees kunnen de gratis receptenboekjes aanvragen. Door uw e-mailadres in te vullen, abonneert u zich automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief. Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop u de nieuwsbrief krijgt.

Controleer ook uw e-mailadres voordat u op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

Om dit receptenboekje te downloaden kunt u uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de nieuwsbrief van PlusOnline.