Gratis receptenboekje: zelf ijsjes maken

Natuurlijk liggen de supermarkten vol met ijsjes in alle soorten en maten. Maar zelf ijsjes maken is niet alleen gezonder - u bepaalt immers wat er in gaat - het ziet er ook super uit. Snel aan de slag dus met weer 15 nieuwe recepten. Naast de gewone ijsjes, hebben we ook een aantal superfood-ijsjes voor u geselecteerd.

Dit keer een receptenboekje vol met heerlijke recepten voor ijsjes.

Lees ook één van de vele andere receptenboekjes

Let op: alleen gebruikers met een profiel óf nieuwsbriefabonnees kunnen de gratis receptenboekjes downloaden. Door uw e-mailadres in te vullen, abonneert u zich automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Om dit receptenboekje te downloaden kunt u uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de nieuwsbrief van PlusOnline.

1 Reactie

Door Guinan (niet gecontroleerd) op do, 3-7-2014 - 13:14

Soms vraag ik mij af of mensen hun “werk” ook dóórlezen voor ze het publiceren.
Leuk boekje met héérlijk uitziende ijsrecepten… maarrr…
*Wortelwaterijs met mango en bosbessen*
In ingrediënten staat “150 gr bosbessen” en “50 gram bosbessen”, terwijl in de omschrijving wordt gesproken over frambozen (niet in ingrediënten). Hoeveel bosbessen en hoeveel frambozen moeten we nu gebruuiken?
*Frisse Citroenijsjes*
Idem dito, 2x vermelding van citroenSAP , terwijl in omschrijving sprake is van citroenRASP.
*Chia-ijsjes met aardbei en limoen*
In de omschrijving géén vermelding wannee het chia zaad moet worden toegevoegd en “VoeD de yoghurt…” zal wel “voeG de yoghurt…” moeten zijn.
*Grapefruit Ijsjes met Rozemarijn*
Voor mensen die niet weten hoe rozemarijn er uit ziet (naaldjes), is het wel zéér verwarrend dat u er een foto bijzet met – voor zover ik kan nagaan – muntblaadjes.
*Mango-yoghurt ijsjes met bosbessen*
Volgens recept moeten de bosbessen mee in de blender, maar op de foto is te zien dat er stukjes bosbessen in de ijsjes zitten. Die moeten dan toch zeker niét mee in de blender?