Doe mee met de Herfstquiz en maak kans op een tweedaags arrangement bij Thermae 2000 t.w.v. €199!

De herfst roept bij sommigen associaties op met regen, storm en donkere avonden. Toch is het ook het jaargetijde van de prachtigste kleuren en geuren in het bos. Van vallende bladeren, dennenappels, paddenstoelen en eikels. Wat weet u eigenlijk van de herfst? Doe mee aan onze herfstquiz en maak kans op een tweedaags arrangement bij Thermae 2000 t.w.v. €199!

Thermae 2000 ligt op de top van de Cauberg, verscholen in het groen. Een mooie locatie waar u even helemaal tot rust komt. Het water in de thermale baden komt uit drie eeuwenoude bronnen die speciaal voor Thermae 2000 zijn aangeboord. In de binnen- en buitenbaden zwemt én relaxt u in water dat afkomstig is uit 400 meter diepe bronnen die meer dan 40.000 jaar stilletjes verscholen hebben gelegen in de kalkrijke Limburgse bodem. Het water is altijd 32 graden Celsius en heeft een heilzame werking op het lichaam. Heerlijk voor de spieren en gewrichten en verfrissend voor lichaam en geest.

Het tweedaags Welness hotelarrangement bestaat uit:

  • Overnachting inclusief luxe ontbijtbuffet voor twee personen
  • Twee volledige dagen toegang tot alle wellnessfaciliteiten
  • Gebruik van badjas, badlaken en slippers
  • Deelname aan belevenissenprogramma met o.a. opgietingen en floaten
  • Gebruik van douchegel en scrubzout

Hoe maakt u kans?

De herfstquiz bestaat uit 12 uitdagende vragen. Doe vóór 31 oktober mee en maak kans op een tweedaags arrangement bij Thermae 2000.