Wees lief voor uw huid

25% korting op Rio Rosa Mosqueta

Advertorial
Bent u zich bewust van de stoffen die u dagelijks op uw huid smeert óf gaat u zoals velen af op de verleidelijke marketingteksten op de verpakking? Een op de drie mensen heeft een gevoelige huid en bij één op de tien is zelfs sprake van een huidallergie.

Schadelijke stoffen die uw huid verpesten

Tegenwoordig zitten er veel schadelijke stoffen in huidverzorgingsproducten die helaas geen positieve bijdrage leveren aan de conditie van uw huid. En wist u dat van alle verzorgingsproducten die u op uw huid smeert, zo’n 60 procent door de huid wordt opgenomen? Niet zo gek dat de huid dan reageert met een allergische reactie.

Over welke schadelijke stoffen hebben we het hier nu precies? Denk maar aan SLS, parabenen, PEG’s of mineralen oliën (vaseline of paraffine). Deze stoffen kunnen een film over uw huid vormen waardoor de poriën verstopt raken. Ook lossen de huidvetten op door veelvuldig smeren, met als gevolg dat de vochthuishouding en zuurstofopname van uw vel geblokkeerd raakt. Dit leidt uiteindelijk tot een droge, schilferige en vochtarme huid of u krijgt last van acne en rode vlekken.

Gebruik de kracht van de natuur

Waarom zou u uw huid nog langer voorzien van onnodige en schadelijke stoffen? Moeder natuur zorgt voor zoveel mooie en voedzame ingrediënten die uw huid verzorgen, hydrateren, voeden en beschermen zonder dat het schade toebrengt. Wees daarom zuinig op uw huid en verwen uzelf met natuurlijke en voedzame huidverzorgingsproducten. Producten die er voor zorgen dat uw huid tot rust komt, beschermd wordt en weer laat stralen.

Biologisch, parfumvrij en vegan

De producten uit de Rio Rosa Mosqueta huidverzorgingslijn bestaan stuk voor stuk uit rozenbottelolie uit het Andesgebergte, aangevuld met 100 procent biologische ingrediënten uit Zuid-Amerika en Europa. De rozenbottelolie is bijzonder rijk aan essentiële vetzuren zoals omega 3, 6 en 9, antioxidanten en vitamines die de huid helpen om nieuwe huidcellen aan te maken. Hierdoor blijft uw huid soepel en fluweelzacht.

De gehele range is vrij van parfum, parabenen, SLS en synthetische geur- en kleurstoffen. De producten zijn allemaal dierproefvrij en dragen het Europese veganistische keurmerk.

25% korting op uw eerste aankoop!

Duur? Nee hoor! Eén van de kernwaarden van dit mooie merk is dat het voor iedereen betaalbaar is. Wilt u kennismaken met deze natuurlijke huidverzorging? Gebruik dan de kortingscode* 'plusonline19' en ontvang 25 procent korting op uw eerste aankoop via de website*. Go get them and treat your skin!


 

*geldig t/m 30 september 2019