Spannende Boeken Weken 2019

Tot en met 21 juni krijg je in de boekwinkel het geschenk van de Spannende Boeken Weken (Dolores Dolly Poppedijn van Thomas Olde Heuvelt) cadeau bij aankoop van €12,50 aan Nederlandstalige boeken. Zin in een spannend boek? Dit zijn de 5 bestverkochte thrillers van dit moment.

1. Façade van Esther Verhoef
Na haar scheiding ontmoet Iris tijdens een roadtrip de charmante Mischa. Maar Mischa is niet wie hij zegt te zijn. In het juninummer van Plus Magazine staat een uitgebreid interview met  Esther Verhoef, de Nederlandse queen of suspense.

2. Het strandhuis van Suzanne Vermeer
Bestsellerauteur Gemma heeft met vriendinnen gebroken na een voorval in het verleden. De vondst van een lichaam brengt hen weer samen op Sardinië om hun gezamenlijk geheim onder ogen te zien.

3. Verlossing van David Baldacci
Rechercheur Amos Decker duikt in een moordzaak uit zijn verleden. Een veroordeelde misdadiger maakt hem duidelijk dat de moorden waarvoor hij is gestraft, nooit door hem zijn gepleegd. Niet iedereen is daar blij mee.

4. Het meisje in het ijs van Robert Bryndza
Inspecteur Erika Foster leidt een moordonderzoek terwijl de aandacht van de moordenaar steeds meer naar Erika verschuift. Terwijl haar politiecarrière aan een zijden draadje hangt, moet Erika haar eigen angsten overwinnen om een wrede moordenaar te slim af te zijn – voordat het te laat is.

5. Gouden kooi van Camilla Läckberg
Faye leidt een perfect leven, maar wordt achtervolgd door herinneringen. Als haar man vertrekt, stort haar wereld in. Eerst is ze radeloos, maar dan besluit ze zich niet zomaar gewonnen te geven en beraamt ze een meedogenloos wraakplan.

Thrillerabonnement winnen?
Wil je een jaar lang elk kwartaal vier nieuwe thrillers lezen? Doe dan mee met de Plus Cultuurquiz en maak kans op het Thrillerabonnement t.w.v. €64. Je ontvangt de boeken in een mooie giftbox met extraatjes één week voor verschijning in huis, waardoor het niet mogelijk is dat je het boek al in de winkel hebt gekocht. Je maakt kans op het Thrillerabonnement voor één jaar als je de volgende vraag goed beantwoordt.

Wat is het pseudoniem van de in 2011 overleden thrillerschrijver Paul Goeken?

Vul het goede antwoord vóór 20 juni in op www.plusonline.nl/cultuurquiz