Hans Kazán; Veilig douchen, dat is voor mij heel belangrijk!

Advertorial
Door mijn werk als illusionist en presentator ben ik veel onderweg. Eigenlijk mijn hele leven al. Al 45 jaar treed ik op in binnen- en buitenland en geef ook nog eens allerlei management lezingen voor het bedrijfsleven. Mensen denken wel eens dat ik dubbele dagen maak. Niet zo gek want er lijken altijd wel minimaal 48 uur in één Kazán-dag te passen.

Ik kan me geen valpartijen veroorloven

Door dat drukbezette leven heb ik vele honderden hotelkamers van binnen en buiten gezien. Dus ook de badkamers. Vroeger viel me dat niet zo op, m aar ineens werd ik mij bewust van de gevaarlijke klim- en klauterpartijen die ik vaak uit moest halen om een douche te nemen. En als ik dan eenmaal in het hoog omrande bad stond, realiseerde ik me dat ik er ook nog eens uit moest. Eng gewoon, want dat bad is door het douche- en zeepwater dan ook nog eens een stuk gladder en glibberiger geworden! Ik bedank daar tegenwoordig dan ook netjes voor. Dan liever een ander hotel want als ik een uitglijer maak, gaat de voorstelling niet door. En dat is het laatste wat ik wil.

Thuis pak ik dat heel anders aan

Je hebt het in een hotel natuurlijk niet voor het zeggen. Het is zoals het is. Je kunt hooguit een ander onderkomen kiezen. Thuis heb ik die keuze al gemaakt en direct actie ondernomen. Want als ik één ding niet wil is het om angstgevoelens voor het douchen te krijgen. ’s Ochtends een frisse douche is mij dan ook alles waard. Zonder dat ritueel ben ik overdag geen mens. En ’s avonds – na een voorstelling – precies hetzelfde. Ik moet er niet aan denken om zonder douche te moeten leven.

Bad eruit, douche erin. Truc van één dag!

Dus was het besluit snel genomen; het oude bad eruit en de nieuwe veilige inloopdouche erin. Niet meer moeite dan één belletje naar Molenaar. Die kwamen direct de zaak deskundig bekijken en opmeten. Achter de schermen werd de nieuwe badkamer precies op maat gemaakt en op de dag van plaatsen stonden ze stipt om 8 uur met twee man voor de deur. Echte vakmensen zijn het! ’s Middags om 4 uur was alles al klaar en smetteloos opgeruimd. We hebben nog gezellig met elkaar theegedronken. En ’s avonds kon ik de nieuwe badkamer alweer gebruiken.

Plan gratis uw adviesgesprek

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om van uw badkamer weer een veilige badkamer te maken? Neem contact op met de adviseurs van Molenaar voor een gratis adviesgesprek. Zij gaan samen met u op zoek naar de beste badkamer renovatie oplossing en geven antwoord op al uw vragen. Bel 0341 - 23 23 00 of kijk voor meer informatie op Molenaar.nl