PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Ongelukken in badkamer

Advertorial
De laatste tijd is er in de media veel aandacht voor valongelukken in huis. Jaarlijks komen veel mensen van 55 jaar en ouder ten val in hun badkamer, douche of toilet. Vaak ongelukken met verregaande consequenties.

Veilige oplossing

Gelukkig is er een veilige en makkelijke oplossing; een comfortabele inloopdouche op de plek van de oude douche of het bad. De verbouwing hoeft niet ingrijpend te zijn: het kan al binnen 1 dag, zonder rotzooi, zonder zorgen.

Badkamer vaak onveilig

Uit statistieken van het CBS en Veiligheid.nl blijkt dat de meeste ongevallen thuis in de badkamer gebeuren. Door een gladde vloer, een te hoge instap of het gebrek aan voldoende houvast. Met als gevolg dat mensen heup-, been-, arm- of handfracturen oplopen. Vervelende nawerkingen zoals moeizaam herstel en soms verlies van kracht en coördinatie kunnen volgen. U kent ook vast wel iemand die dit is overkomen. Veel mensen voelen zich niet meer veilig in hun eigen badkamer.

Een veilige inloopdouche

Waarom doorgaan op de oude manier als het een stuk veiliger en comfortabeler kan? Een veilige douche heeft een lage instap en een antislipvloer om uitglijden te voorkomen. Daarnaast wordt een ‘cooltouch’ kraan geplaatst die niet heet wordt wanneer warm water wordt gebruikt. Optioneel wordt de douche uitgerust met handgrepen of een neerklapbaar douchestoeltje voor extra houvast.

Geen grote verbouwing

Niemand zit te wachten op een grote verbouwing van zijn huis. Daarom blijft de badkamer vaak te lang zoals hij is. Het kan ook anders: een veilige badkamer in 1 dag, zonder hak- of breekwerk. Molenaar ontzorgt u in het volledige proces van advies, inmeting, bestelling onderdelen, montage, afvoer materialen en schoonmaak. Zo komt ontspannen douchen weer binnen handbereik.

Persoonlijk vrijblijvend advies

Elke badkamer is anders. Elke badkamer is maatwerk. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om van uw badkamer weer een veilige badkamer te maken? Neem contact op met de adviseurs van Molenaar. Zij gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing en geven antwoord op al uw vragen. Bel 0341 - 23 23 00 of kijk voor meer informatie op www.molenaar.nl