Oproep: Maak kans op een geheel verzorgde proefrit op een e-bike

Heeft u altijd al eens een e-bike willen testen voor Plus Magazine en PlusOnline? Wilt u een coronaproof testrit maken en uw mening geven over de systemen van een aantal e-bikes in het Shimano Experience Center? Vindt u het daarnaast leuk om mee te werken aan een artikel? Dan zijn we op zoek naar u!

Plus is op zoek naar vier sportieve koppels met een interesse in e-bikes, die op maandag 3 mei 2021 overdag een fietstocht willen maken bij het Shimano Experience Center in Valkenburg (reservedag: donderdag 6 mei 2021). U fietst onder begeleiding in groepen van vier een route en test daarbij de systemen van de e-bike. U krijgt een vragenlijst en u beoordeelt de fiets. Uw bevindingen worden verwerkt in een artikel voor zowel Plus Magazine als PlusOnline. 

Hoe ziet de testdag eruit?

U wordt op de dag zelf ontvangen in het Shimano Experience Center in Valkenburg. Hier krijgt u, onder het genot van een kopje koffie en een stuk vlaai, een introductie en uitleg over de test. Daarna maakt u een fietstocht van ca. 20 km* door het prachtige Valkenburg, in groepen van vier. Bij deze fietstocht is een begeleider aanwezig die met u de route zal fietsen. Een redacteur en een fotograaf zullen hier ook (deels) bij aanwezig zijn. U krijgt na de fietstocht de tijd om de fiets te evalueren en vragen van de redacteur te beantwoorden. *let op: op de route kunnen hoogteverschillen voorkomen. 

Bij deelname geeft u toestemming om de gegeven informatie te gebruiken voor een advertorial (artikel) over Shimano. Ook maakt de fotograaf foto's van u met de fiets en tijdens de rit. Plus Magazine, PlusOnline en Shimano mogen de informatie en de foto's gebruiken voor het artikel en voor het Experience Center van Shimano zelf.

Zo meldt u zich aan

Lijkt het u interessant hieraan mee te werken? Geef u dan nu op via het onderstaande formulier, met een motivatie! Wie weet zien we u terug bij het Shimano Experience Center! Let op: vanwege de coronamaatregelen zijn we uitsluitend op zoek naar stellen. We hebben dan ook vier keer twee plekken te vergeven. Reageren kan tot 15 april 2021.

Voorwaarden. Met het insturen van onderstaand formulier stemt u in met het volgende: de door u ingezonden gegevens worden gebruikt bij het maken van de selectie. Nadat de personen voor de fietstest zijn geselecteerd, worden de gegevens van alle andere kandidaten verwijderd (uiterlijk 1 augustus 2021). Indien u geselecteerd bent, geeft u hiermee toestemming voor gebruik van de gemaakte foto's, uw voornaam, leeftijd en uw informatie over de fietstest, in Plus Magazine, op PlusOnline, op de Facebookpagina van Plus Magazine en eventueel op de website en Facebookpagina van Shimano.

Heeft u of uw partner geen e-bike? Vul dan in: ik heb/mijn partner heeft geen e-bike. Heeft u een andere e-bike dan uw partner? Vul dan twee merken in.
Het kan zijn dat u een afwijkende fietsmaat gebruikt. Dit willen we graag van te voren weten, zodat we de juiste fietsmaat kunnen reserveren voor de test.