De paden op, de lanen in…

Fietsen en wandelen in Nederland

Advertorial
Er zijn zoveel mooie plekken in eigen land waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Laat u inspireren door de leukste routes in de natuurlijke omgeving van de 9 RCN Vakantieparken in Nederland. 

De mooiste routes

Alle RCN Vakantieparken zijn schitterend gelegen midden in de natuur. Dat betekent dat de mooiste fiets- en wandelroutes zich vlak bij de parken bevinden. Een betere startpunt voor uw actieve dag in de natuur kunnen we niet bedenken! 

Struin rond op de uitgestrekte Veluwe 

Bij RCN de Jagerstee kunt u volop van de Veluwe genieten. Tijdens een wild-wandeltocht onder begeleiding van een gids kunt u op zoek naar edelherten of everzwijnen, hoe dan ook een 100% wildgarantie.  

Ontdek het historische fietspad Bels-lijntje in het bourgondische Brabant

Prachtige fietstochten langs de rivier de Mark, de Strijbeekse heide of het Bels lijntje. Of wandel het fameuze Smokkelpad naar België. In de omgeving van RCN de Flaasbloem in Chaam kunt u zelf lekkere aardbeien plukken én eten bij het Aardbeienterras. 

Laat u verrassen door de Nationale Parken Utrechtse Heuvelrug

RCN het Grote Bos is de ideale uitvalsbasis om de schoonheid van de Utrechtse Heuvelrug te verkennen. Het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug is de Pyramide van Austerlitz. Zelf geen fiets mee? Geen probleem, deze zijn te huur. 

Bekijk het nationaal park Drents-Friese-Wold

Wat denkt u van een klimtocht hoog tussen de bomen op de klimtoren op RCN de Roggeberg, een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen of een stuk varen met een boot? Het kan allemaal.

Dwalen in het Dwingelderveld in Drenthe

RCN de Noordster bevindt zich midden in Nationaal Park Dwingelderveld, het perfecte park om mooie fiets- en wandeltochten te maken. Bezoek het prachtige dorp Orvelte of ga met de (klein)kinderen naar Attractiepark Duinen Zathe.

Fietsen in Flevoland 

De omgeving van RCN Zeewolde is heel leuk om te ontdekken op de fiets. Er zijn meer dan genoeg fietspaden en -routes om de hele vakantie door te komen. De Oostvaardersplassen en steden als Harderwijk, Almere en Lelystad zijn prachtig.

Stuk voor stuk unieke plekken in Nederland die u toch een keer gezien moet hebben! Na een dag vol gezonde inspanning komt u weer heerlijk tot rust in uw eigen tent of gehuurde accommodatie.

Camping & Glamping

Voor wie de vrijheid van kamperen wil en de luxe van een vakantiehuis, biedt RCN een verblijf in een hippe safaritent. Wilt u liever op vakantie met eigen tent of caravan maar houdt u wel van luxe? Kies dan voor een kampeerplaats met privé sanitair.

Tot 20% korting én GRATIS vakantiepakket

Lezers van Plus Online profiteren van een mooi aanbod. U ontvangt 10% korting op uw verblijf van minimaal 3 nachten in de maanden september en oktober en 20% korting in november en december (tot de kerstvakantie) en hoe dan ook een gratis vakantiepakket met wandel- en fietsroutes in de omgeving.

  • Ga naar rcn.nl
  • Bekijk de voorwaarden en geldigheidsperiode van de actie.
  • Kies een kampeerplaats of accommodatie naar keuze.
  • Gebruik de actiecode: RCNPLUS2020 

Dubbel genieten

Boekt u een vakantie bij RCN, dan zorgt u niet alleen voor een topvakantie voor uzelf, u steunt er ook nog eens goede doelen mee. RCN geeft namelijk elk jaar haar volledige winstuitkering aan educatieve en sociaal-maatschappelijke projecten. 

Bron: RCN.