PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Vier de lente bij Fletcher!

Advertorial
Het is weer lente! Gun uzelf een paar dagen er lekker tussenuit. Geniet bij Fletcher Hotels van de speciaal voor u samengestelde 3-daagse Fletcher Knaller!

Wilt u er een paar dagen tussenuit? De lente is de ideale tijd om eropuit te gaan in eigen land! Daarom hebben wij speciaal voor u de spectaculaire 3-daagse Fletcher Knaller samengesteld. Profiteer nu en verblijf heel voordelig drie dagen in een sfeervol hotel naar keuze inclusief een heerlijk 3-gangen diner.

Fletcher Hotels is de grootste hotelketen van Nederland met ruim 80 unieke 3- en 4-sterren hotels op de mooiste plekjes door het hele land. U vindt ze bijvoorbeeld midden in de bossen, op de Veluwe, aan de kust en in de heuvels van Limburg. Allen zeer geschikte locaties om het voorjaar te vieren!

Boek de Fletcher Knaller!