PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Vier de zomer bij Fletcher!

Advertorial
Het is weer zomer! Gun uzelf een paar dagen er even lekker tussenuit. Geniet bij Fletcher Hotels van de speciaal voor u samengestelde 3-daagse Zomerknaller!

Wat is er lekkerder dan de zomer te vieren in eigen land? Speciaal voor u heeft Fletcher de speciale 3-daagse Zomerknaller samengesteld. Geniet van de prachtige natuur, het zonnetje en een verblijf in een van de sfeervolle Fletcher hotels naar keuze inclusief heerlijk 2-gangen diner!

Met ruim 80 unieke 3- en 4-sterren hotels door heel Nederland is Fletcher Hotels de grootste hotelketen van Nederland. U vindt de hotels bijvoorbeeld midden in de bossen, in de heuvels van Limburg en aan de kust. Allen zijn zeer geschikte locaties om de zomer te vieren!

Vier de zomer bij Fletcher!