PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Vier het voorjaar bij Fletcher!

Advertorial
Het voorjaar staat voor de deur! Gun u zelf een paar dagen er lekker tussenuit. Geniet bij Fletcher Hotels van de speciaal voor u samengestelde 3-daagse Voorjaarsknaller!

In het voorjaar worden de dagen langer, schijnt het zonnetje vaker en kleurt Nederland weer prachtig groen. Tijd om eropuit te gaan in Nederland! Fletcher Hotels beschikt over ruim 70 unieke 3- en 4-sterren hotels die zijn gelegen op de mooiste plekjes van Nederland. U vindt ze in de bossen, op de Veluwe en aan de kust. Geniet drie dagen van de prachtige omgeving, uitstekende keuken en Hollandse gastvrijheid. U voelt zich er zeker thuis!

Fletcher Hotels is de grootste hotelketen van Nederland met ruim 70 unieke 3- en 4-sterren hotels op de mooiste plekjes door het hele land. U vindt ze bijvoorbeeld midden in de bossen, op de Veluwe, aan de kust en in de heuvels van Limburg. Allen zeer geschikte locaties om het voorjaar te vieren.

Boek de Voorjaarsknaller!