PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Lezersoproep: een nieuwe liefde? Ik blijf liever alleen

Een deel van de 50-plussers die alleen is komen te staan, heeft geen behoefte aan een nieuwe relatie. Geldt dat ook voor u?

Vertel ons wat uw belangrijkste argumenten zijn om alleen te blijven. Omdat u uw eigen leven heeft met vrienden, kinderen, kleinkinderen en hobby's en dat is genoeg? Omdat u geen zin meer heeft om altijd rekening te houden met een partner? Uw verhaal willen we eventueel vertellen in een artikel (kort, zonder foto).

Stuur uw mail naar l.langerveld@plusmagazine.nl. U krijgt altijd antwoord.
 
Bij voorbaat dank!
Lenny Langerveld
Redacteur Plus Magazine