PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Lezersoproep: Koos u heel bewust voor dat ene ziekenhuis?

Niet iedereen weet het, maar als je in het ziekenhuis moet worden opgenomen, kun je heel vaak zelf bepalen waar. Maar hoe kies je? Kies je voor het dichtstbijzijnde ziekenhuis, of kies je op kwaliteit?

Hoe kom je er achter welk ziekenhuis een goed ziekenhuis is - of artsen bvb veel ervaring hebben met een ingreep, daar ook goede resultaten mee boeken en ook goed voor je blijven zorgen nadat je alweer naar huis bent gegaan? We zijn voor een artikel op zoek naar mensen die recentelijk – misschien wijs geworden door schade en schande- heel bewust voor juist dat éne ziekenhuis kozen.

Schrijf uw ervaring naar gezondheid@plusmagazine.nl, ovv ‘ziekenhuis kiezen’. Vermeld ook uw leeftijd, stuur als mogelijk een fotootje van uzelf mee  en wie weet vragen we u om mee te werken aan ons artikel.

Alvast veel dank voor uw reactie,

Susanne de Joode, redacteur gezondheid

Reactie toevoegen