Oproep: heeft u thuis chemo gekregen?

Het kan steeds vaker: behandeling voor kanker aan huis. Je krijgt de chemo niet in het ziekenhuis, maar in je eigen woonkamer of slaapkamer. Het OLVG-ziekenhuis in Amsterdam en het Radboudumc in Nijmegen experimenteren ermee. De redactie zoekt iemand die wil vertellen over de ervaringen.

Heeft u een verpleegkundige aan huis gehad, die thuis chemotherapie kwam toedienen? Of heeft u capecitabine (Xeloda) tegen darmkanker opgehaald bij de apotheek? Deze 'chemotherapie in een pil' wordt gegeven bij darmkanker, borstkanker of maagkanker.

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Is het prettig om thuis de behandeling te ondergaan? En als er iets mis zou gaan – is de opvang goed geregeld? Heel fijn als u hierover uw verhaal wil delen met onze journalist.

Stuur uw reactie vóór 9 december naar redactie@plusmagazine.nl of schrijf naar: Plus Magazine, Postbus 44, 3740 AA Baarn o.v.v. ‘Thuisbehandeling kanker'. Vermeld uw volledige naam, leeftijd, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Wij nemen contact met u op als uw reactie wordt gekozen. Hartelijk dank alvast.