PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Oproep: Heeft u vragen over euthanasie?

Mag euthanasie wel of niet bij mensen die dement zijn? Wat is het beste moment om een euthanasieverklaring op papier te zetten, en moet je daarvoor naar een notaris? Wat kun je doen als je huisarts niet mee wil werken en waar vind je steun als je zelf moeite hebt met de euthanasie van een dierbare?

Over euthanasie leven veel vragen. Heeft u er ook één - of meerdere? Stuur ze naar gezondheid@plusmagazine.nl en we proberen ook uw vraag in de week van de euthanasie (11-18 februari)  beantwoord te krijgen.

Alvast hartelijk dank,

Susanne de Joode,

redacteur gezondheid Plus Magazine