PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Oproep: Test de nieuwe Suzuki Ignis

Geef uw mening!

Vindt u het leuk om eens aan een autotest van Plus mee te doen? Wilt u een testrit maken, uw mening geven over de auto en meewerken aan een artikel? We zijn op zoek naar mondige deelnemers!

Plus is op zoek naar drie personen of stellen met interesse in auto's, die op dinsdag 31 januari 2017 overdag een autotest willen doen. U maakt een testrit in een Suzuki Ignis 1.2 en werkt mee aan een artikel van Suzuki voor Plus Magazine en PlusOnline over deze auto.

U krijgt op de testdag ongeveer een uur de beschikking over deze nieuwe auto, om een testrit te maken en te ondervinden hoe de auto is en rijdt. U haalt de auto op in Vianen en krijgt eventueel een route mee voor de rit. Een redacteur en een fotograaf rijden vervolgens met u mee. Tijdens en na de testrit stelt de redacteur u vragen over uw bevindingen. Het is daarvoor handig als u iets weet of kunt zeggen over moderne auto's, de eigenschappen en opties en het rijgedrag.

U geeft bij deelname toestemming om uw naam en uw bevindingen te gebruiken en werkt zo mee aan een advertorial (artikel van Suzuki) over deze auto. Ook maakt de fotograaf foto's van u met de auto. Plus/PlusOnline en Suzuki mogen de informatie en de foto's gebruiken voor het artikel van Suzuki.

Lijkt het u interessant hieraan mee te werken? Geef u dan nu op, met een motivatie! Wie weet bent u degene die een nieuwe Suzuki Ignis mag testen!

Trefwoorden: