Oproep: Test de nieuwe Suzuki Vitara

Geef uw mening!

Vindt u het leuk om eens aan een autotest van Plus mee te doen? Wilt u een testrit maken, uw mening geven over de auto en meewerken aan een artikel? We zijn op zoek naar mondige deelnemers!

Plus is op zoek naar drie personen of stellen met interesse in auto's, die op woensdag 24 april 2019 overdag een autotest willen doen (reservedag: donderdag 25 april). U maakt een testrit in een Suzuki Vitara 1.4 en werkt mee aan een artikel van Suzuki voor Plus Magazine en PlusOnline over deze auto.

U krijgt op de testdag ongeveer een uur de beschikking over deze nieuwe auto, om een testrit te maken en te ondervinden hoe de auto is en rijdt. U haalt de auto op in Vianen en krijgt eventueel een route mee voor de rit. Een redacteur en een fotograaf rijden eventueel met u mee. Voor, tijdens en na de testrit stelt de redacteur diverse vragen over uw interesse, ideeën en bevindingen. Het is natuurlijk prettig als u iets weet van, of kunt zeggen over moderne auto's, de eigenschappen, opties, het rijgedrag, enzovoort.

Bij deelname geeft u toestemming om de gegeven informatie te gebruiken voor een advertorial (artikel van Suzuki) over deze auto. Ook maakt de fotograaf foto's van u met de auto. Plus Magazine, PlusOnline en Suzuki mogen de informatie en de foto's gebruiken voor het artikel van Suzuki.

Lijkt het u interessant hieraan mee te werken? Geef u dan nu op, met een motivatie! Wie weet bent u degene die een nieuwe Suzuki Vitara mag testen!

Voorwaarden. Met het insturen van onderstaand formulier stemt u in met het volgende: de door u ingezonden gegevens worden gebruikt bij het maken van de selectie. Nadat de personen voor de autotest zijn geselecteerd, worden de gegevens van alle andere kandidaten verwijderd (uiterljk 1 september 2019). Indien u geselecteerd bent, geeft u hiermee toestemming voor gebruik van de gemaakte foto's, uw voornaam, leeftijd en uw informatie over de autotest, in Plus Magazine, op PlusOnline, op de Facebookpagina van Plus Magazine en eventueel op de website en Facebookpagina van Suzuki. Indien u aangeeft eenmalig benaderd te mogen worden door Suzuki, geven wij uw e-mailadres door aan Suzuki. Uw e-mailadres wordt uiterlijk 1 december 2019 verwijderd uit het systeem. Onze privacyvoorwaarden * Privacyvoorwaarden van Suzuki

Trefwoorden: