PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Maak 3x kans op een 3-daags All-in arrangement bij Fletcher Hotels t.w.v €229!

Doe mee met de 'hoe goed kent u Nederland?'-quiz

Ligt Mook nu in Limburg, Brabant of Gelderland? In welk Midden-Nederlands stadje vind je nog een heksenwaag? Waar liggen de Weerribben? Als u dit soort vragen zonder nadenken kunt beantwoorden bent u de ideale kandidaat voor onze quiz 'Hoe goed kent u Nederland?' U maakt dan ook nog eens kans op een 3-daags All-in arrangement t.w.v. €229!

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met ruim 80 unieke 3- en 4- sterrenhotels op de mooiste plekjes van Nederland. Bijvoorbeeld in de heuvels van Limburg, op de Waddeneilanden, aan de kust en bij historische steden.

Het arrangement bestaat uit:

• 2 overnachtingen in een Fletcher hotel naar keuze*
• 2x een uitgebreid ontbijtbuffet
• 2x een viergangendiner in een driesterrenhotel óf 1x een viergangendiner in een viersterrenhotel

Kijk voor meer informatie over de hotels op http://www.fletcher.nl

Helaas deze actie is afgelopen, maar niet getreurd klik hier voor de huidige acties!

*Het 3-daagse All-in Arrangement is niet geldig in Fletcher Hotel Amsterdam, Hotel Gilde, Boutique Hotel Duinoord en Hotel-Restaurant Middelburg.