De nieuwe Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid Electric

De duurzaamste Jeep ooit. Wees zuinig op de toekomst.

Advertorial
U kunt nu als eerste kennis maken met de nieuwe Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid Electric tijdens zijn introductie in Nederland! Dagelijks elektrisch rijden tot wel 50 km en het gemak en de zekerheid van een benzinemotor voor langere ritten.

INSPIRED BY NATURE | WEES ZUINIG OP DE TOEKOMST

Jeep introduceert: de nieuwe Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid Electric.

Duurzaamheid gaat samen met hoge prestaties.

Dagelijks elektrisch rijden tot wel 50 km en het gemak en de zekerheid van een benzinemotor voor langere ritten. De benzinemotor drijft de voorwielen aan in combinatie met een elektromotor op de achteras. Dit revolutionaire 4x4-systeem zorgt niet alleen voor een verlaging van het brandstofverbruik en de emissies, maar komt ook de veiligheid, prestaties en terreinvaardigheid ten goede.

Het opladen van het accupakket van de nieuwe Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid Electric is bijzonder eenvoudig. Behalve tijdens het rijden – zoals bij een gewone hybrideauto – kunnen de accu's ook via een stekker thuis of bij een openbaar laadpunt worden opgeladen.

Het gecombineerde vermogen levert tot wel 240pk en de keuzevrijheid om elektrisch te rijden wanneer u dat het beste uitkomt. Ervaar zelf hoe geweldig het is om in een Jeep te rijden en maak als een van de eerste kennis met de nieuwe Jeep Compass 4xe Plug-In Hybrid Electric tijdens zijn introductie in Nederland!

Geef u op voor een proefrit en maak kans op een lang weekend weg in eigen land >>

Jeep, standaard met 5 jaar garantie en 8 jaar garantie op het accupakket
Tot 240 pk gecombineerd vermogen
Van 0 tot 100 km in 7,4 seconden

Gemiddeld brandstofverbruik Jeep® Compass 4xe-range (l/100 km: 2,1 – 2,2; CO2-emissie (g/km): 47- 49.