Ford Kuga - Overschakelen op hybride?

Nu kunt u makkelijk instappen

Advertorial
Steeds meer mensen kiezen ervoor om schoner te rijden. Door bijvoorbeeld een hybride auto te nemen. Maar hoe werkt dat eigenlijk en rijdt dat net zo lekker?

Denkt u er weleens over om elektrisch of hybride te gaan rijden? Dan biedt Ford u dit jaar volop keuze, met maar liefst 14 nieuwe geëlektrificeerde modellen. En nu wordt het extra makkelijk om in te stappen. Met de toegankelijke Kuga, de SUV die het beste van twee werelden combineert.

Makkelijk overschakelen

Overschakelen op elektrisch was nog nooit zo makkelijk: in de Ford Kuga Plug-in Hybrid doet u dat met één druk op de knop. Want naast een krachtige benzinemotor voor langere ritten heeft hij ook een zuinige elektrische motor waarmee u kortere afstanden volledig elektrisch kunt afleggen.

Automatisch gemak

Onderweg kunt u eenvoudig van de ene naar de andere motor switchen; u kunt dit zelfs automatisch instellen. En van welke krachtbron u ook gebruikmaakt: in de Kuga rijdt u altijd zuinig en comfortabel, zeker als u kiest voor een automaat.

Eenvoudig opladen

En opladen ‒ hoe zit het daarmee? Zodra u op benzine rijdt, wordt de batterij automatisch opgeladen, dus daar heeft u geen omkijken naar. Daarnaast kunt u de auto heel eenvoudig met een stekker bij elke netstroombron opladen, ook thuis.

Veelzijdige SUV

Natuurlijk geniet u met de Kuga van alle gemakken en de flexibiliteit van een volwaardige SUV. Zo zorgt de hoge zitpositie niet alleen voor een makkelijke instap, maar ook voor beter zicht op de weg. U heeft lekker veel ruimte voor uw passagiers en bagage. En houdt u ervan om op uw bestemming fietstochten te maken? U neemt uw elektrische fietsen makkelijk mee op de optionele trekhaak!

Probeer het zelf

Bent u geïnteresseerd in schoner rijden met een tikkeltje avontuur? Geef u op voor een proefrit en maak kans op een lang weekend weg in eigen land >>

Dan ervaart u zelf het gemak van deze veelzijdige SUV. Wilt u helemaal comfortabel rijden? Kies dan voor de zekerheid van Private Lease: bij Ford rijdt u al een Kuga vanaf 469 euro per maand*.
OOK LEVERBAAR ALS PLUG-IN HYBRID

* Private Lease op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.