Peugeot presenteert de Avantage Series

Advertorial
Peugeot presenteert de Peugeot 3008 SUV en 5008 SUV Avantage Series. Dat zijn ruime SUV’s, rijk uitgerust, tegen een scherpere prijs. Uw voordeel is maar liefst € 3.000. Aan boord geniet u van de fraaie afwerking, luxe bekleding, een hoge instap en een strak interieur.

Achter het stuur bevindt u zich in de Peugeot i-Cockpit®, uitgerust met compact stuurwiel, te configureren digitaal head-up instrumentenpaneel en 8-inch HD-touchscreen. Daarmee ervaart u een zeer intense rijervaring, iets dat u echt een keer meegemaakt moet hebben. Bijkomend voordeel: de Peugeot Avantage Series staan nu al voor u klaar in de showroom.

PEUGEOT 3008 SUV

De stoere Peugeot 3008 SUV Avantage Series weet sportiviteit en elegantie succesvol te combineren. Aan boord bevindt u zich in een hightech wereld waarin u geniet van intense rijsensaties, veiligheid en gemak. Stap in en rijdt gelijk weg met bijvoorbeeld Keyless Entry & Start. De Peugeot 3008 SUV is scherp geprijsd, maar u kunt hem ook rijden met Peugeot Private Lease, al vanaf € 519 per maand. In dat bedrag is alles inbegrepen: verzekering, onderhoud, belasting en eventuele reparaties. Alles dus, behalve de brandstof.

PEUGEOT 5008 SUV

De ruime Peugeot 5008 SUV Avantage Series is een imposante verschijning. In deze 7-persoons-SUV krijgt autorijden een nieuwe dimensie, of u nu alleen of met meerdere passagiers aan boord bent. De auto heeft veel ruimte, maar voelt toch niet groot als u achter het stuur zit. Met de Peugeot i-Cockpit® kunt u, dankzij het te personaliseren digitale head-up instrumentenpaneel en het 8-inch capacitieve touchscreen, de belangrijkste rijinformatie aflezen zonder uw blik van de weg te wenden. Wel zo veilig. Ook de Peugeot 5008 SUV Avantage Series is zorgeloos te rijden met Peugeot Private Lease al vanaf € 523 per maand.


 
Geef u op voor een proefrit en maak kans op een lang weekend weg in eigen land >>