Rij de vrijheid tegemoet met de Suzuki Swift Smart Hybrid

Advertorial
Het hebben van een eigen auto betekent vrijheid. Zeker in deze tijden. De Suzuki Swift is super om te rijden. Met zijn dynamische en speelse besturing heeft de Swift de allergrootste funfactor in zijn klasse. Ervaar de vrijheid met een auto die het leven leuker maakt. De Suzuki Swift is trouwens niet alleen fun, maar ook een stuk beter voor de wereld. Door zijn Smart Hybrid techniek is het brandstofverbruik en de uitstoot flink lager.

Wat is Smart Hybrid?

Smart Hybrid is een techniek van Suzuki om brandstofverbruik en uitstoot te verlagen. Een nstartgenerator vormt het hart van het systeem. De energie die vrijkomt bij het remmen wordt opgeslagen in een accu. Deze opgeslagen energie helpt bij het starten, rijden en optrekken van de auto. Ook wordt de energie gebruikt voor de verlichting, het afspelen van uw favoriete muziek en de airconditioning. Zo hoeft de benzinemotor minder hard te werken, waardoor er brandstof wordt bespaard en minder CO2 wordt uitgestoten. Beter voor het milieu en gunstig voor uw portemonnee.

Veilig en betrouwbaar

Suzuki staat steevast bovenaan in alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Ook met de nieuwste modellen is dat niet anders. Op het gebied van veiligheid laat de Suzuki Swift niets te wensen over. Zo helpen het automatische noodremsysteem en de rijstrookassisent bijvoorbeeld om botsingen te voorkomen. Met de optionele AllGrip-vierwielaandrijving kunt u veilig rijden over gladde en onverharde wegen.

Transparant en eerlijk

Nu niet de financiële ruimte maar toch een nieuwe Swift rijden? Met ons tijdelijk extra voordelige rentetarief rijd u heel snel weg in een nieuwe Suzuki Swift. Daarnaast weet u bij Suzuki altijd precies waar u aan toe bent als u uw auto financiert. De voorwaarden en tarieven zijn overzichtelijk en transparant. Tevens is er een interessante verzekeringspolis voor uw nieuwe auto, plus scherpe tarieven voor het onderhoud.

De Suzuki financiering in het kort:

- Aantrekkelijke rente met een looptijd van 24 tot 60 maanden
- Een aanbetaling tot 50% van de aanschafwaarde is mogelijk
- De mogelijkheid van boetevrij aflossen
- Een vast laag maandbedrag

Ervaren is geloven

Vraag de dealer bij u in de buurt naar de mogelijkheden. Geef u op voor een proefrit en maak kans op een lang weekend weg in eigen land >>