Zo gaat u echt comfortabel met vakantie

Advertorial
Uitgerust aankomen op bestemming, hoe lang uw reis ook is geweest? Ontdek dan het comfort van een SUV. Een SUV kenmerkt zich door een prettig hoge zit en een aangenaam ruim interieur. De SUV’s van Citroën bieden ook nog eens een scala aan rijhulpsystemen, groot gebruiksgemak, een ruime kofferbak maar vooral… comfort! Ontdek bijvoorbeeld de twee SUV’s die Citroën momenteel aanbiedt: C3 Aircross en de C5 Aircross. Daarmee wordt de reis net zo comfortabel als de bestemming.

Voor Citroën is comfort niet zomaar een begrip, maar een filosofie die ze overal laten doorklinken.  Dit ziet u onder andere terug bij de Advanced Comfort Seats. Citroën inspireerde zich bij het ontwerp van deze comfortabele rijstoelen op de beddenindustrie. Door verschillende lagen van diverse stevigheid en diktes toe te passen, creëerde Citroën een stoel die zacht oogt, maar voldoende steun biedt en die er vooral voor zorgt dat [lange] ritten een geweldige ervaring worden.

Tijdens rit wilt u ook comfortabel kunnen genieten van drankje. De Progressive Hydraulic Cushions ® van een Citroën SUV zorgen ervoor dat iedere oneffenheid op de weg wordt gedempt. Dit beroemde veringsysteem is ook nog eens geüpgraded, waardoor het vervoer van een volle beker koffie in de auto ineens geen onhandige maar vooral een leuke ervaring wordt!
Comfortabel reizen betekent ook veilig reizen. Ook daarin denkt Citroën met u mee: het Lane Departure Warning System waarschuwt u als u onverwacht een witte streep overschrijdt, en met een Coffee Break Alert zit u nooit te lang achter het stuur. Ideaal als u een lange rit voor de boeg heeft.

Geniet van het comfort van een SUV! Of u nu voor onze compacte en veelzijdige Citroën C3 Aircross kiest of juist voor de grotere en elegante Citroën C5 Aircross: laat u verrassen door een SUV van Citroën. Wilt u ook het wereldwijd gewaardeerde Citroën-comfort ervaren? Geef u op voor een proefrit en maak kans op een lang weekend weg in eigen land >>