PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Meld u nu aan voor de gratis Plus nieuwsbrieven en maak kans op een e-bike van Trek!

Meld u aan voor onze gratis Plus nieuwsbrieven, met nieuws over gezondheid, geld & recht, reizen, prijsvragen en meer. Dan maakt u kans op de Trek TM200+ t.w.v. €2199!

Met gemak stijle heuveletjes en geniepige viaducten beklimmen, nooit meer diep voorovergebogen over het stuur tegen de wind in zwoegen. Fietsen wordt weer prettig en confortabel met de Trek TM200+. De krachtige motor van de Trek TM200+ zorgt voor een geruisloze ondersteuning wanneer dat nodig is. Deze sportieve fiets is een no-nonsens e-bike met een uitgeblananceerd rijgevoelzodat u optimaal kunt genieten van het landschap als u erop uit trekt.
 
Trek TM200+
• Sportief, met middenmotor (Bosch Active Cruise, 250 W, 45 Nm)
• Shimano Alivio V-brakes remsysteem
• Bosch PowerPack 400 Wh accu (op achterdrager)
• Gewicht (excl. accu): 22 kg

Meer informatie over Trek fietsen vindt u op: www.trekbikes.com
 
Bent u al nieuwsbriefabonnee? Dan maakt u automatisch kans op de prijs!